Пропонуємо вашій увазі соуси до будь-яких гарнірів та до м'яса й птиці.
Рецепти соусів з незвичних інгредієнтів сподобаються усім, хто любить додати "перчинки" до звичних страв. Готувати їх просто. А щоб смакувало більше, Інформатор поділиться смачною порадою!
Налийте молоко в каструлю, додайте гвоздику, лавровий лист і мускатний горіх, потім приправте морською сіллю і чорним перцем. Перемішайте натерту цибулю і панірувальні сухарі, накрийте каструлю і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і кип’ятіть, періодично помішуючи, протягом трьох хвилин. Потім зніміть з вогню і дайте відпочити, накривши кришкою, від 30 хвилин і до чотирьох годин.
Порада від Інформатора: перед подачею додайте масло або оливкову олію та обережно розігрійте соус, періодично помішуючи. Готуйте протягом п’яти хвилин, додайте приправи за смаком і подавайте гарячим!
Авокадо вимити, очистити від шкірки, протерти через сито, змішати зі сметаною і збити віночком. Часник очистити і потовкти. Зелень кропу промити і, дрібно нарізавши, додати до збитої маси разом із розім'ятим часником. Все ретельно перемішати.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.