У цій страві - щонайменше три, а то й чотири види сиру
Новий рік настав, але це не привід відмовлятися від святкових обідів чи вечері! Пропонуємо вашій увазі святкове спагетті, з двома видами мяса та чотирма видами сиру. Рецепт спагетті на мільйон сподобається всім! Готувати його легко. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!
Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть форму для запікання вершковим маслом. Доведіть велику каструлю підсоленої води до сильного кипіння. Додайте спагетті та готуйте відповідно до інструкцій на упаковці. Злийте пасту і поверніть її в каструлю.
Приготуйте соус для м’яса. Поки макарони варяться, нагрійте велику сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні. Додайте мелене філе і ковбасу. Готуйте, розбиваючи м’ясо на менші шматки дерев’яною лопаткою та періодично помішуючи, доки воно не підрум’яниться і не стане рожевим, приблизно 6 хвилин.
Додайте до м’ясної суміші цибулю і часник. Варіть, час від часу помішуючи, поки цибуля не стане прозорою, приблизно 4 хвилини. Вмішайте 3 1/2 склянки маринари в м’ясну суміш. Зніміть з вогню. Додайте вершкове масло та решту 1/2 склянки маринари до пасти в каструлі.
Помішуйте, поки масло не розтане. Перекладіть суміш у підготовлену форму для запікання. Змішайте вершковий сир, рікотту та пармезан у маленькій мисці до однорідності. Рівномірно розподіліть по макаронній суміші у формі для запікання. Зверху суміш макаронів полийте м’ясним соусом. Рівномірно посипте моцарелою.
Випікайте в розігрітій духовці, поки соус не закипить, а сир не стане золотистим, приблизно 30 хвилин.
Порада від Інформатора: дайте постояти 10 хвилин. Прикрасьте петрушкою і подавайте. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.