Кращий за Цезар – салат Тітка Валя

Ця страва - король закусок навіть після свят

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, кухня, салат, лайфхак
Цей салат виходить ніжним, соковитим і дуже ароматним!

Салат – король закусок навіть після свят. Для тих, кому класичні, добре знайомі версії набридли, пропонуємо ось цей варіант салату з доступних інгредієнтів, який дасть фору відомим рецептам. Рецепт салату "Тітка Валя" сподобається всім! Готувати його просто, а щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду. 

Салат "Тітка Валя"

Вам знадобиться:

  • Куряче філе – 2 штуки.
  • Варені яйця – 2-3 штуки.
  • Смажені гриби – 140 г.
  • Зелена цибуля – пучок.
  • Мариновані огірки – 2-3 штуки.
  • Твердий сир – 150-200 г.
  • Сухарики – для прикрашання.
  • Майонез легкий – для заправки.
  • Рослинна олія – для смаження. 
  • Суміш перців, м'ята, сушений часник, сіль, соєвий соус – до смаку.
рецепт 1
Салат із дуже доступних продуктів виходить надзвичайно смачним!

Як готувати: 

Куряче філе наріжте кубиками і змішайте зі спеціями. На сковорідці розігрійте олію та обсмажте до золотистості. Викладіть на паперові рушнички, щоб позбутися зайвої олії.

У роз'ємну форму – 20-22 см – першим шаром натріть на терці відварені яйця, посоліть і поперчіть, покрийте майонезом. Смажені гриби також змішайте з майонезом і викладіть наступним шаром.

Курку змішайте з майонезом і викладіть третім шаром. Поверх наріжте зелену цибульку. Огірки наріжте кубиками, теж покрийте майонезом. Натріть на останній шар твердий сир. Салат готовий!

Порада від Інформатора: перед подачею накрийте салат харчовою плівкою та поставте в холодильник на кілька годин. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube