Швидка і проста у приготуванні страва, яка скрасить прохолодні осінні вечори
За вікном осінь, а значить прийшов час готувати страви з гарбуза, буряка, яблук та інших сезонних овочів, фруктів. Наприклад, оладки, з якими можна не лише випити чай чи каву, але і адаптувати їх у солоний варіант, як закуску. Легкою, але на диво поживною стравою будуть оладки з буряка.
Вони не тільки допоможуть зберегти вашу фігуру, а й урізноманітнять раціон. Така страва підійде для тих, хто полюбляє овочі, але не знає, як їх смачно приготувати. Оладки ідеальні для осіннього обіду чи вечері. Вони сподобаються як дітям, так і дорослим. А приготування таких оладків займе не більше ніж пів години часу.

Натріть яблука на крупну терку разом зі шкіркою. Потім відіжміть зайву рідину та перекладіть у миску. Так само вчиніть з буряком, тільки його почистіть перед тим, як натерти. Перекладіть до яблука. Додайте яйце і розкришену фету. Ретельно перемішайте. Додайте борошно і знову перемішайте.
Візьміть пательню, розігрійте її і влийте трохи оливкового масла. Обсмажте оладки. Вони мають набути рівномірного рум'янцю. Перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником. Змішайте йогурт, майонез, лимонний сік і цедру, посоліть за смаком.
Подавайте оладки гарячими, додавши соус і, за бажанням, листя салату.
Поради від Інформатора: використовуйте тверді сорти яблук з вираженим смаком для кращого смаку та текстури. Смаження на вершковому маслі надасть оладки приємний вершковий присмак. Подавати можна разом з грецьким йогуртом та родзинками.