"Ми говоримо про два дуже різні ландшафти й поля бою. Президент (Джо Байден — ред.) на самому початку, коли Росія вдерлася в Україну, доручив забезпечити Україну тим, що їй потрібно на полі бою"
“Україна ще не оприлюднила публічно план перемоги, тому я не збираюся це робити. Але ми взяли цей план, ми його переглянули і побачили в ньому низку продуктивних кроків. Ми будемо спілкуватися з ними з цього приводу”
У новій версії Святослав заспівав трек “Уночі” в своїй інтерпретації, а YAKTAK вдихнув нове життя в безсмертний хіт ОЕ — “На небі”. “На нічному небі” — це діалог між поколіннями української сцени, який підкреслює силу музики та її здатність об'єднувати, рухати вперед та надихати.
Досить складні астрологічні аспекти можуть впливати на наш настрій та самопочуття
Пишні оладки на кефірі від Євгена Клопотенка на сніданок вам сподобаються. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати сніданок як у дитинстві
Рецепт класичного сніданку з нашого дитинства, пишні оладки на кефірі сподобається всім, хто слідкує за творчістю Євгена Клопотенка. Готувати їх швидко, просто та смачно. Цей класичний рецепт простий та практичний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Євген Клопотенко - ресторатор, громадський активіст, дослідник української кухні, телеведучий. Ідеолог соціального проєкту з поліпшення культури харчування Cult Food співзасновник ресторану «Сто років тому вперед» (Київ), бістро «Інші» (Львів) та закладу вуличної їжі «Інші. Парк» (Івано-Франківськ). Популяризатор української кухні на світовій культурній та кулінарній арені, ініціатор включення борщу до списку нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.
У глибоку миску влийте 300 мл кефіру 2,5% жирності та вбийте одне яйце. Перемішайте інгредієнти віничком до однорідної суміші, але не збивайте. Додайте в миску одну дрібку солі, 1 ст. л. цукру та 10 г ванільного цукру. За бажанням кількість цукру можете зменшити. Перемішайте віничком. Далі додайте ½ ч. л. соди та знову все добре перемішайте. Сода додасть оладкам пишності. Додайте в миску 200 г борошна та замісіть однорідне тісто, щоб у ньому не було грудочок. По консистенції тісто має бути густим, але при цьому стікати з віничка. Якщо у вас вийшло густе тісто, додайте 2-3 ст. л. води та перемішайте.
Порада від Інформатора: Чим жирніший кефір, тим пишнішими будуть оладки. Кількість цукру можна регулювати, але краще готові оладки доповнити варенням або медом, ніж збільшити кількість цукру в тісті. Через надлишок цукру оладки швидко пригорають зовні та не пропікаються всередині.
Накрийте миску харчовою плівкою та відставте тісто на 20-25 хвилин у теплому місці, щоб воно трохи піднялося. Пательню розігрійте з невеликою кількістю олії. За бажанням змащуйте її олією за допомогою силіконового пензлика. Викладайте на пательню по 1 ст. л. тіста. Відступайте місце, щоб оладки під час смаження не злиплися між собою. Смажте оладки по 1 хвилині з кожного боку до красивого рум'яного кольору. Якщо потрібно, викладайте на паперовий рушник, щоб увібралася зайва олія.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал,щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live.Підписатися на канал у Viber можна тут .