У Харкові тоді такого не готували: обід Вайнони Райдер здивував би її предків

Фітнес-суп від акторки сповнений смаку та колагену

Рецепт
Зазвичай рамен готується на основі свинини, яловичини, курятини або риби.

Американська актриса Вайнона Райдер, що має українсько-єврейське походження, 29 жовтня відзначає день народження. Їй виповнилось 54 роки. Акторка відома за ролями у фільмах "Битлджус", "Едвард Руки-ножницы", "Дракула Брэма Стокера" і "Осень у Нью-Йорку". Вайнона Райдер є володаркою премії "Золотий глобус" та двічі була номінована на "Оскар".

Акторка не тільки талановита, але і володіє неймовірною красою та жіночністю. Її коріння ведуть у Харків, звідки предки емігрували спочатку до Румунії, а потім і до Америки. Струнку фігуру Вайнона Райдер підтримує завдяки спорту і здоровому харчуванню. Улюблена страва – суп рамен. Він не тільки багатий на колаген, а ще на мінерали, вітаміни групи В, жирами. Цей суп дуже універсальний, бо доданки можуть бути обрані згідно з власними смаками.

Вайнона Райдер готує його майже за класичним рецептом. Часу для приготування дійсно треба багато, але процес не складний. Головна задача – зварити бульйон. 

Суп рамен від Вайнони Райдер

Суп насичений та дуже корисний
Суп насичений та дуже корисний.

Вам знадобиться:

  • яловичі шийні кістки – 700 г
  • курячі кістки – 700 г
  • сушені гриби (краще шиітаке) – 30 г
  • часник – 1 головка
  • імбир – шматочок 5 см
  • цибуля-шалот – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • зелена цибуля – пучок
  • соєвий соус – 1/2 склянки
  • смажена яловичина – 110 г
  • лапша рамен – 3 упаковки

 Як готувати:

Починайте приготування з підготовки яловичих та курячих кісток. Складіть їх на деко та поставте у розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте до золотистого кольору 40 хвилин. Тим часом залийте сушені гриби чотирма склянками води і поставте варитись.

Коли кістки підрум'яняться, додайте їх до грибів разом із соками, що витекли. Ще додайте почищені часник, імбир, цибулю-шалот та моркву. Також зелену цибулю, соєвий соус і смажену яловичину. Залийте холодною водою і варіть на дуже повільному вогні не менше чотирьох-шести годин.

Обов'язково знімайте піну з поверхні приблизно кожну годину і додавайте холодну воду в міру її випаровування. Процідіть бульйон, додайте сіль. Покладіть локшину рамен та інші начинки в глибоку миску, залийте бульйоном. Смачного!

Поради від Інформатора: варіть локшину рамен згідно з інструкцією, інакше вона стане кашоподібною. Після варіння і відціджування можна швидко обсмажити її з соусами та спеціями для додаткового смаку. Їжте рамен одразу після приготування. Додайте яйце, тофу та овочі.

Читайте нас у Facebook

Image
Оперативні новини: Україна, світ, війна. Підпишись 👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити