У кліпі знаменитість постає у кількох яскравих і незвичних стилях. Спочатку Білик одягнена в рожевий костюм і має пасма рожевого волосся, а згодом змінює вигляд на блакитний — у костюмі та з поєднанням світлого й блакитного волосся.
Подають оладки з молоком та медом або фруктовими соусами
Оладки – пишні, ніжні, повітряні, наче пончики. Просте блюдо, що пахне домашнім затишком, знайоме з дитинства. А ще це швидкий спосіб апетитно і ситно перекусити у будь-який час доби – вранці, в обід та ввечері.
Інформатор підготував простий рецепт оладок, який порадує будь-яку господиню.
| кефір (підігріти) | 250 мл |
|---|---|
| яйце | 1 шт |
| цукор | 1 ст.л. с гіркою |
| ванільний цукор |
1/3 ч.л. або 0,5 ч.л. ванільного экстракту |
| сіль | дрібка |
| сода | 1/3 ч.л. |
| борошно | 230 г (можливо трохи менше або трохи більше, до потрібної густоти) |
| рослинна олія для жарки |

У миску розбиваємо яйце, додаємо цукор і ваніль. Вливаємо кефір. Тепер у кілька прийомів додаємо просіює, борошно, що і добре перемішуємо тісто: орієнтуємося по консистенції, тісто має вийти приблизно такої густоти: не рідким і не густим, воно ніби сповзає з ложки.
І наприкінці додаємо в тісто 1/3 чайної ложки соди і ретельно перемішуємо. Соду гасити не потрібно, вона погаситься кефіром. Готовому тісту можна дати постояти 15 хвилин, щоб оладки були ще пишнішими. Ще один момент - тісто більше не перемішуємо, просто набираємо ложку тіста з краю миски, коли почнемо смажити оладки.
У сковороді розігріваємо олію. І викладаємо тісто ложкою на гарячу пательню. Смажимо оладки на середньому вогні з одного боку, потім перевертаємо та смажимо до рум'яності з іншого боку.
Перевертаємо і даємо зарум'янитися з іншого боку. Також уважно стежимо за вогнем. Якщо нагрівання буде оптимальним, то оладки встигнуть добре піднятися, повністю пропечуться всередині і не опадуть після того, як ви знімете їх з вогню.
Подають оладки з молоком та медом або фруктовими соусами.
Щоб ваші оладки вийшли ідеальними, тісто не треба забивати борошном.
Кефір варто взяти кімнатної температури, а якщо тільки дістали його з холодильника, його потрібно трохи підігріти, приблизно до температури 37 градусів.
Сода додається в останню чергу. Тісто можна залишити постояти на 15 хвилин - так оладки вийдуть пишнішими.

Раніше Інформатор розповідав про простий рецепт шарлотки з яблуками .
Нагадаємо, ми писали, як приготувати крем-брюле: простий рецепт складного десерту.
Також Інформатор писав, як приготувати лаваш вдома: прості рецепти.
Крім того, як приготувати гарячий шоколад вдома: 5 рецептів на будь-який смак.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live . Підписатися на канал у Viber можна тут .