"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
"І поки весь світ чекає на диво від Трампа, дай Бог, ми з вами маємо не чекати, ми маємо не втрачати стійкості. Ми маємо пахати. Треба працювати кожен день, всім народом на стійкість всієї держави. Порізно виграти у цій битві просто неможливо"
Сонце увійде в активний і заповзятливий знак Стрільця: підвищиться наш ентузіазм, енергійність, бажання діяти, змінювати своє життя
Артист презентував нове музичне відео «7000 АЛЛО» у якому постав у стильних образах, зовсім незвичних для свого іміджу. Ця робота стала фундаментом для нового творчого напрямку виконавця.
Подають оладки з молоком та медом або фруктовими соусами
Оладки – пишні, ніжні, повітряні, наче пончики. Просте блюдо, що пахне домашнім затишком, знайоме з дитинства. А ще це швидкий спосіб апетитно і ситно перекусити у будь-який час доби – вранці, в обід та ввечері.
Інформатор підготував простий рецепт оладок, який порадує будь-яку господиню.
кефір (підігріти) | 250 мл |
---|---|
яйце | 1 шт |
цукор | 1 ст.л. с гіркою |
ванільний цукор |
1/3 ч.л. або 0,5 ч.л. ванільного экстракту |
сіль | дрібка |
сода | 1/3 ч.л. |
борошно | 230 г (можливо трохи менше або трохи більше, до потрібної густоти) |
рослинна олія для жарки |
У миску розбиваємо яйце, додаємо цукор і ваніль. Вливаємо кефір. Тепер у кілька прийомів додаємо просіює, борошно, що і добре перемішуємо тісто: орієнтуємося по консистенції, тісто має вийти приблизно такої густоти: не рідким і не густим, воно ніби сповзає з ложки.
І наприкінці додаємо в тісто 1/3 чайної ложки соди і ретельно перемішуємо. Соду гасити не потрібно, вона погаситься кефіром. Готовому тісту можна дати постояти 15 хвилин, щоб оладки були ще пишнішими. Ще один момент - тісто більше не перемішуємо, просто набираємо ложку тіста з краю миски, коли почнемо смажити оладки.
У сковороді розігріваємо олію. І викладаємо тісто ложкою на гарячу пательню. Смажимо оладки на середньому вогні з одного боку, потім перевертаємо та смажимо до рум'яності з іншого боку.
Перевертаємо і даємо зарум'янитися з іншого боку. Також уважно стежимо за вогнем. Якщо нагрівання буде оптимальним, то оладки встигнуть добре піднятися, повністю пропечуться всередині і не опадуть після того, як ви знімете їх з вогню.
Подають оладки з молоком та медом або фруктовими соусами.
Щоб ваші оладки вийшли ідеальними, тісто не треба забивати борошном.
Кефір варто взяти кімнатної температури, а якщо тільки дістали його з холодильника, його потрібно трохи підігріти, приблизно до температури 37 градусів.
Сода додається в останню чергу. Тісто можна залишити постояти на 15 хвилин - так оладки вийдуть пишнішими.
Раніше Інформатор розповідав про простий рецепт шарлотки з яблуками .
Нагадаємо, ми писали, як приготувати крем-брюле: простий рецепт складного десерту.
Також Інформатор писав, як приготувати лаваш вдома: прості рецепти.
Крім того, як приготувати гарячий шоколад вдома: 5 рецептів на будь-який смак.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live . Підписатися на канал у Viber можна тут .