Вірастюк показав чим харчується: цікаво, чи сподобається вам

Ця страва калорійна і дуже смачна!

Рецепт, їжа, продукти Харчування, корисні поради, лайфхак, спортсмен
На приготування свинячих вушок у вас піде аж 15 хвилин.

22 квітня народився український стронгмен Василь Вірастюк. Український силач, заслужений майстер спорту України та володар титулів "Найсильніша людина України" - 2000, 2001, 2002, 2003, 2006, 2007 років і "Найсильніша людина світу" за 2004 рік. А також член збірної України, яка виборола титул "Найсильніша нація світу" у 2003 та 2004 роках. Почесний президент Федерації стронгмену України. Він любить гостру їжу і вміє готувати. 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Василь Вірастюк (@vasylvirastyuk)

Рецепт свинячих вушок з гостринкою сподобається всім, хто полюбляє чилі-хот. Готувати його просто! А щоб було ще смачніше, тримайте кулінарну пораду.

Свинячі вушка по-китайськи

Вам знадобиться:

  • Олія соняшникова - 50 г.
  • Соєвий соус - 70-80 г.
  • Свинячі вушка (копчені) - 0,5 кг.
  • Перець солодкий - 100 г.
  • Перець чилі - 1 штука.
  • Огірок свіжий - 1 штука.
  • Арахіс - 50 г.
  • Часник - 4 зубки.
  • Соус з готсрою паприкою - 2 столові ложки. 

Як готувати: 

Огірок і солодкий перець поріжте соломкою. У розігріту олією сковорідку додайте часник і солодкий перець.

Трохи обсмажте перець, до нього додайте свинячі вушка, добре все перемішати і ще трохи обсмажити.

Далі до сковорідки додайте соус з гострою паприкою, трохи перемішайте. Після цього додайте перець чилі, арахіс та огірки.

Порада від Інформатора: смажте страву до готовності, періодично помішуючи. Смачного!

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Василь Вірастюк (@vasylvirastyuk)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube