Дорофєєва зазнала краху на кухні: її нове завдання

Співачку підставили сосиски, тому в новому рецепті їх немає

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Готувати мітболи з "очами" - це наступний рівень, ми впевнені, що Надя його пройде з гідністю.

21 квітня народилась українська співачка Надя Дорофєєва, відома одним провалом на кухні. Зірка вирішила приготувати спагеті з сосисками у вельми творчий спосіб для дітей свого другого чоловіка, ресторатора Михайла Кацуріна. Той, до слова і сам чудово готує! Але в Наді, варто сказати, щось пішло не так.

Надя, як відомо, чудово спілкується з дітьми Михайла, сином та донькою
Надя, як відомо, чудово спілкується з дітьми Михайла, сином Іваном та донькою Сашею.

Зірка вирішила приготувати дітям сніданок із сосисок, прикрасивши їх спагеті, - у задумі це волосся. Очі вона зробила з перцю горошком, та навіть томатним соусом полила, щоб було схоже на намисто.

І все б нічого, але кулінарний провал Наді організували підступні сосиски, невимушено продемонструвавши той факт, що співає Надя таки краще, ніж готує. Сосиски підло потріскалися під час варіння! 

Ми старались, - написала Дорофєєва в Instagram.
Ми старались, - написала Дорофєєва в Instagram.

Щоб приготувати цю страву правильно, слід проколоти сосиски - спагеті наскрізь, потім вкинути в підсолений окріп. Варити треба так довго, аби спагеті в сосисках приготувалися, втім і переварювати не варто, це 5-7 хвилин. Змастіть "Їжачки" маслом, додайте улюблений соус і смачного!

Проте сьогодні ми пропонуємо приготувати іншу цікаву страву для дітей - мітболи. Щож, гідний новий кулінарний виклик для Наді Дорофєєвої!

Рецепт мітболів з сиром і зеленню сподобається всім українцям. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор вже традиційно має для вас кулінарну пораду. 

 Мітболи з сиром, оливками й зеленню

Вам знадобиться:

  • Спагеті - 1 упаковка (225 г).
  • Тертий сир - 300 г. 
  • Панірувальні сухарі - 1/3 склянки.
  • Пармезан - 1/2 склянки.
  • Яйця - 1 штука.
  • Часник - 2 зубчики.
  • Пертрушка, кріп - для прикрашання.
  • Морква - 1 штука.
  • Орегано - 1 чайна ложка.
  • Базилік - 1 чайна ложка.
  • Фарш - 450 г.
  • Оливкова олія - 1 столова ложка. 
  • Маслини - 30 г. 
  • Томатний соус або кетчуп - 450 г.
рецепт 1
Така страва сподобається всім дітлахам!

Як готувати: 

У великій мисці змішайте пармезан, панірувальні сухарі, яйце, часник, петрушку, базилік та орегано. Додайте яловичий фарш і перемішайте до однорідної маси. Сформуйте 16 фрикадельок однакового розміру.

Додайте соус для спагеті та поставте на середньо-слабкий вогонь. Додайте фрикадельки під кришку з соусом та готуйте на пару 15-20 хвилин. Поки фрикадельки готуються, за допомогою пластикової трубочки зробіть отвір у кожній половинці оливки, щоб створити круглі "зіниці".

Використовуйте ту саму трубочку, щоб зробити отвір у центрі кожного шматочка сиру. Вставте круглий шматочок оливки всередину отвору в шматочку сиру, щоб створити "очі".

Вийміть фрикадельки та дайте їм охолонути. Зберіть "око зомбі", нанісши ложкою трохи томатної пасти на кожну фрикадельку там, де ви хочете розмістити "очі".

Нанесіть оливково-сирні "очка" поверх соусу. Не забудьте прикрасити мітболи "клювом" та "лапками" з вареної моркви. А також зробити "пір'ячко" з кропу та петрушки!

Порада від Інформатора: подавайте зі спагеті та кисло-солодким кетчупом. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube