Приготуйте ароматні свинячі ребра, запечені в буряковому квасі
Взимку особливо радують ситні м'ясні страви. Приготуйте ароматні свинячі ребра, запечені в буряковому квасі. Назва страви говорить сама за себе – це так смачно, що верещатимуть всі! Рецепт верещаки узятий зі збірника 1913 року. Готувати страву просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!
Ребра треба порізати порційно, по кісточці, на шматочки. М'ясо посоліть, присипте чорним перцем, базиліком та сухий часник. Перетріть ребра та смажте на смальці на гарячій пательні. Смажте до скоронки.
Наріжте і підсмажте на смальці з-під м'яса цибулю. Викладіть ребра в форму для запікання, розігрійте духовку до 180 С. Підсмажену до зотовавості цибулю викладіть зверху на реберця. Залийте ребра з цибулею буряковим квасом і випікайте в духовці до готовності впродовж двох годин.
Порада від Інформатора: подавайте з соусом, зробіть його з бульйону, в якому тушкувалося м'ясо, додавши 2 столові ложки панірувальних сухарів та випарувавши зайву рідину впродовж 10 хвилин на вогні. Смачного!