Улюблений перекус Джона Леннона - рецепт

Читать на русском

Леннон вечеряв удома, а а цю страву брав із собою на студію звукозапису.

Читать на русском
Рецепт американського бутерброду з яловичиною
Американський бутерброд з яловичиною це вам не хліб із ковбасою

Леннон вечеряв удома, а а цю страву брав із собою на студію звукозапису.

Рецепт американського бутерброду з яловичиною сподобається усім, хто любить швидкі поживні перекуси та вуличну їжу. Готувати його дуже просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду. 

9 жовтня народився культовий британський британський рок-музикант, співак, композитор, політичний активіст, засновник й учасник гурту The Beatles Джон Леннон. З вересня 1971 року Джон з дружиною, художницею Йоко Оно та сином мешкав у Нью-Йорку. Вечеряти він любив удома, а от перекушував - часто в місті, вуличною їжею. Або брав на студію звукозапису бутерброд з яловичиною, яким і тамував голод. З нагоди народин одного з найвпливовіших музикантів XX століття Інформатор публікує рецепт американського бутерброда з яловичиною. 

Леннон любив вуличну їжу. 
Леннон любив вуличну їжу. З Йоко Оно.

Вам знадобиться:

Кількість порцій: 8.

  • Булочки - 8 штук.
  • Вершкове масло - 2 столові ложки.
  • Фарш із яловичини - 850 гр.
  • Цибулина - 1/2 штуки (дрібно нарізати).
  • Зелений перець - 1 штука (дрібно нарізати).
  • Часник - 5 зубчиків.
  • Цукор - 2 столові ложки.
  • Суха гірчиця - 1 чайна ложка.
  • Червоний перчик чилі - 1/2 чайних ложки.
  • Томатна паста - 2 столові ложки.
  • Кисло-солодкий соус.
  • Чорний перець.
  • Сіль.

Такі бутерброди ще називають бургерами з яловичим фаршем!
Такі бутерброди ще називають бургерами з яловичим фаршем!

Як готувати: 

Слід нагріти масло в сковороді, а далі - обсмажити яловичий фарш до готовності. Злити більшу частину жиру.

Дрібно нарізати цибулю, зелений перчик та часник. Покласти цибулю і перець до м'яса. Туди ж додати часник та чорний перчик.

Додати томатну пасту, кисло-солодкий соус і трохи чилі. Ретельно все перемішати. Налити 1 чашку води й ще раз гарненько змішати.

Додати цукор і гірчицю. Перемішати і готувати на повільному вогні протягом 15-20 хвилин. Злегка підсмажити булочки. Покласти готову начинку в бутерброд - на одну половинку булочки, а іншою накрити. 

Порада від Інформатора: прикрасити такий бутерброд можна кінзою чи листям салату - до смаку. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.