Страва схожа на карі, але має більш вишуканий смак. Її оцінять навіть ті, хто байдужий до курки
Американська співачка та новаторка Тейлор Свіфт 13 грудня відзначає 36-й день народження. Вона спочатку виконувала музику у стилі кантрі, але перейшла до поп, побила численні рекорди та стала мільярдеркою. Співачку було визнано "Людиною року" за версією Time, вона виграла 14 премій Греммі. Тейлор Свіфт є однією з найпопулярніших та найвпливовіших артисток 21 століття, чиї альбоми очолюють світові чарти. Її капітал становить близько 1,6 мільярда доларів.
Тейлор Свіфт вимоглива не лише до своєї творчості, а і до інших аспектів життя, в тому числі і харчування. Вона дотримується збалансованого харчування, віддаючи перевагу легким стравам – салатам і смузі, але інколи любить побалувати себе куркою чи бургером. Співачка любить готувати, одним з рецептів вона поділилась зі своїм шанувальниками. Це курка по-муглайські (кухня Великих Моголів, нині зниклої імперії) у вершковому соусі з великою кількістю спецій.

У чашу блендера покладіть імбир, часник, кмин, коріандр і перець чилі, перебийте до стану пасти. Додайте мелений мигдаль та 125 мл води. Ще раз подрібніть. На вогонь поставте пательню і налийте олію, як розігріється покладіть шматки курки і обсмажте з усіх боків до золотистого кольору. Перекладіть у тарілку.
У сковороду викладіть трубочки кардамону, паличка кориці, лавровий лист і гвоздику та обсмажте їх в олії. Додайте дрібно нарізану цибулю та готуйте до прозорості. Потім до цієї суміші перекладіть пасту зі спецій, перемішайте та лишіть на кілька хвилин. Влийте йогурт, потім бульйон і вершки. Додайте родзинки. Має вийти соус по консистенції.
Покладіть у соус курку, посипте гарам масала, цукром і сіллю. Накрийте і тушкуйте 20 хвилин. Коли час вийде, вимкніть вогонь і дайте м'ясу настоятись. Подавайте курку поливши її соусом. Посипте мигдальними пластівцями.
Поради від Інформатора: щоб покращити аромат, замість звичайної олії використовуйте кунжутну або з волоського горіха. Під час обсмажування курки можна додати трохи соєвого соусу чи устричного. Кілька крапель лимонного чи лаймового соку в кінці приготування "оживлять" смак страви та збалансують вершковість.