Зірка серіалу Мереживо долі спробувала стати вправною господинею – ось що з цього вийшло

Українська акторка Міла Сивацька розкрила рецепт бюджетного обіду, який можна приготувати за пів години

Рецепт
Страва збалансована та поживна

Українська акторка Міла Сивацька 3 грудня відзначає 27-й день народження. Вона відома за ролями в серіалах "Мереживо долі", "Хороший хлопець", а також фільмі "Останній богатир". Акторка харизматична та багатогранна. Вона проявила себе в різних сферах шоу-бізнесу, зокрема як модель, співачка і ведуча, що підкреслює її різнобічність. Сивацька навіть вела кулінарний блог, де розповідала про смачні та швидкі у приготування страви.

Здебільшого це були страви зі звичних для всіх українців продуктів, які доступні та є в холодильнику майже у кожної господині. Акторка розповідала як правильно поєднувати та які спеції додати, щоб було смачно, а головне швидко. Більшість страв поживні, але не шкідливі. Тож пропонуємо приготувати одну зі страв від Міли Сивацької. 

Запечене м'ясо з овочами від Міли Сивацької

М'ясо виходить дуже соковите
М'ясо виходить дуже соковите.

Вам знадобиться:

  • стегно курки – 7 шт.
  • картопля – 4 шт.
  • буряк – 2 шт.
  • печериці – 200 г
  • бебі-морква – 200 г
  • перець – 1 шт.
  • кабачок – 1 шт.
  • спеції для м'яса
  • гірчиця – 1 ст.л.
  • оливкова олія
  • розмарин
  • сіль

Як готувати:

У велику миску складіть курку і додайте до неї спеції, гірчицю та сіль. Перемішайте і лишіть на годину.

Тим часом помийте картоплю, буряк, кабачок, перець та наріжте їх на шматки. Складіть їх у велику миску, додайте оливкову олію, сіль та спеції. Все перемішайте.

Візьміть деко, збризніть його оливковою олією. Викладіть курку, а зверху висипте овочі. Додайте кілька гілочок свіжого розмарину. Поставте у попередньо розігріту до 165 градусів духовку на 35 хвилин.

Коли приготується можна посипати свіжою зеленню. Смачного!

Поради від Інформатора: ця страва універсальна і продукти можна у ній змінювати відповідно до ваших смаків. Наприклад, замість курки можна взяти свинину чи яловичину. Але у разі використання такого м'яса, краще його відбити та запікати спочатку окремо під фольгою, а потім вже додати овочі. Ще можна страву полити соусом зі сметани та води. Овочі також можна змінювати згідно власних вподобань.

Читайте нас у Facebook

Image
Оперативні новини: Україна, світ, війна. Підпишись 👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити