Улюблений сніданок Тейлор Свіфт

Рецепт тонких млинців з сиром, шинкою та яйцем

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак, кухня, Тейлор Свіфт
Цікаво, що гречані млинці прийшли до нас із Франції кілька століть тому

13 грудня народилась культова американська попспівачка Тейлор Свіфт. За даними Forbes, вона стала першою жінкою у музичній індустрії, яка потрапила в рейтинг мільярдерів завдяки своїм пісням і виступам. Чистий капітал 34-річної Тейлор Свіфт становив $1,6 млрд.

 Щодо улюбленого сніданку співачки, вона розповіла Bon Appétit:

"Я люблю готувати гречані млинці з шинкою, сиром пармезан та смаженим яйцем зверху. Це мій улюблений сніданок".

Свіфт сказала, що до сніданку додає склянку свіжого апельсинового соку.

Тейлор Елісон Свіфт
Тейлор Свіфт має чудову форму і сама готує собі сніданок.

Рецепт тонких гречаних млинців з сиром, шинкою та яйцем сподобається всім, хто любить поживні, але здорові сніданки. Готувати його просто. А щоб сподобалось ще більше, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду.  

Сніданок Тейлор Свіфт: млинці з яйцем, сиром, шинкою і спаржею

Вам знадобиться: 

  • Яйце – 2 штуки.
  • Сіль – до смаку.
  • Борошно гречане – 1/2 чайної ложки.
  • Вода чиста – 1,25 склянки.
  • Мінералка – 1/4 склянки.

Для начинки:

  • Сіль – 1 чайна ложка.
  • Яйце – 1 штука.
  • Сир твердий – 120 г.
  • Шинка – 100 г.
  • Спаржа зелена – до смаку. 
Ці млинці ще називають бретонськими, бо вони Тонкі млинці з гречаної муки популярні на півночі Франції. Вони прийнято загортати начинку з бекону, сиру, яєць і лише. Обов'язково оцініть цю страву.
Ці млинці ще називають – бретонськими, бо вони популярні на півночі Франції. Обов'язково оцініть цю страву!

Як готувати: 

Приготуйте млинцеву суміш. Для цього збийте у глибокій тарілці воду, яйця та сіль. Коли маса стане однорідною, поступово додайте борошно і знову збийте. Потім додайте половину газованої води, змішайте та приберіть у холодильник на годину.

Після охолодження ваша млинцева маса повинна бути трохи рідкішою, ніж жирні вершки. Якщо вона густа – додайте ще трохи газованої води.

Приготуйте млинець. Для цього розігрійте на сковороді будь-яку олію на середньому вогні. Вилийте трохи тіста, розподіліть його рівномірно поверхнею сковороди. Через кілька хвилин переверніть млинець і просмажте його з іншого боку.

Якщо ви хочете додати спаржу до начинки, її потрібно приготувати заздалегідь. Для цього помістіть стручки спаржі в киплячу воду і варіть три хвилини. Коли спаржа приготується, розріжте її на три частини.

Приготуйте начинку для млинця. Для цього, не знімаючи млинець зі сковороди, візуально розділіть його на чотири трикутні частини. В одну частину розбийте яйце, викладіть на яйце спаржу, тертий сир і порізану шинку. Приправте всі 1/4 чайної ложки солі та готуйте, доки білок яйця не стане білим.

Порада від Інформатора: підготуйте млинець до подачі. Для цього складіть його навпіл, а півколо складіть ще раз. Або загорніть начинку, як у конвертик. Щоб приготувати інші млинці, проробіть ті ж дії з тестом і начинкою, що залишилися.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube