Рецепт сосисок, запечених в булочці, сподобається всій родині
Ця проста в приготуванні закуска змусить ваших рідних просити приготувати її ще і ще. Аякже, адже вона смачніша за хот-дог! Рецепт так званих свинок в ковдрі – сосисок, запечених в булочці, – сподобається всій родині. Готувати їх дуже просто! А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас пораду.
Збийте велике яйце та чайну ложку води в невеликій мисці до однорідності. Пакет 12-14 копчених ковбасок невеликого розміру висушіть паперовими рушниками.
Розгорніть охолоджене тісто на робочій поверхні, розділіть його на 8 трикутників. Використовуйте різак для піци або гострий ніж, щоб розрізати кожен трикутник уздовж на 3 вузькі трикутники, всього має вийти 24. Покладіть 1 сосиску на широкий кінець трикутника з тіста.
Розкачуйте в бік загостреного кінця, обертаючи тісто навколо ковбаски та дозволяючи тісту перекриватися. Викладіть на деко швом вниз. Повторіть те ж саме з рештою сосисок, рівномірно розташувавши їх на деку. Змастіть верх і боки тіста тонким шаром яєчної маси. За бажанням посипте сіллю чи панірувальнмии сухарями.
Випікайте, поки тісто не набухне та не стане золотисто-коричневим, від 13 до 15 хвилин.
Порада від Інформатора: зберігайте булочки в герметичному контейнері у холодильнику до 2 днів. Розігрійте в духовці чи мікрохвильовці і їжте, смачного!