Суп - фокус для Девіда Копперфілда! Ця страва, як магія відомого ілюзіоніста
Як смачно приготувати незвичайний суп з з фаршированим огірком
Як смачно приготувати незвичайний суп з з фаршированим огірком
Рецепт незвичайного супу сподобається усім, хто полюбляє смачні та поживні перші страви. Готувати його просто. А щоб видалось ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.
Як всі ми знаємо, всесвітньовідомий ілюзіоніст Девід Копперфілд, який народився саме 16 вересня, втім тримає своє життя в суворому секреті, ще й не такі фокуси вміє! Девід, крім того, що літав та проходив через Великий Китайський мур, володіє гіпнозом.
Інформатор з такої нагоди розповість вам по секрету, як приготувати суп-фокус, який стовідсотково введе в гіпноз всіх ваших гостей! Цікавий смак цього незвичайного супчику нікого не залишить байдужим.
Огірки з м'ясною начинкою в овочевому бульйоні: ми певні, ви ніколи такого не їли!
Вам знадобляться:
Інгредієнти на дві порції -
- Огірок - 1 штука.
- Фарш свинячий - 100 г.
- Печериці - 3 штуки.
- Часник - 2 зубчики.
- Морква - 1 штука.
- Зелена цибуля - до смаку.
- Вода - 2 склянки.
- Крохмаль - 1 чайна ложка.
- Соус соєвий - 0,5 столової ложки.
- Олія - 2 столові ложки.
- Спеції - до смаку.
Як готувати:
Моркву очищаємо від шкірки, нарізаємо кружальцями й вирізаємо по краях шматочки, щоб вийшли "квіточки". Часник очищаємо від лушпиння і дрібно нарізаємо разом із зеленою цибулею.
Фарш викладаємо в миску, додаємо спеції, подрібнений часник, соєвий соус та столову ложку води. Ретельно перемішуємо та залишаємо маринуватися.
У огірка відрізаємо кінчик і гострим ножем акуратно видаляємо серцевину. У маринований фарш додаємо крохмаль, перемішуємо та начиняємо ним огіркову шкірку. З фаршу, що залишився, формуємо фрикадельки.
Печериці нарізаємо пластинками й обсмажуємо їх на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння, викладаємо фарширований огірок та фрикадельки. Потім додаємо морквину, печериці та варимо на невеликому вогні 20 хв.
Готовий супчик розливаємо по тарілках і посипаємо подрібненою зеленою цибулею. Смачного!
Порада від Інформатора: Фарш краще замаринувати з вечора, щоб його смак був більш насиченим.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Кіноа з овочами та риба, запечена в духовці. Готуємо улюблені страви Еліни Світоліної
- Живе Білорусь! Ароматний національний сніданок від Світлани Тихановської
- Королева української кухні: шпигована часником і салом буженина до Дня танкових військ - рецепт
- Жодної вівсянки, сер! Пригощаємо Стівена Фрая класичним повним англійським сніданком