Суп - фокус для Девіда Копперфілда! Ця страва, як магія відомого ілюзіоніста

Як смачно приготувати незвичайний суп з з фаршированим огірком

Рецепт супу з огірка
Поспішайте, сезон огірків скоро закінчиться

Рецепт незвичайного супу сподобається усім, хто полюбляє смачні та поживні перші страви. Готувати його просто. А щоб видалось ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.

Як всі ми знаємо, всесвітньовідомий ілюзіоніст Девід Копперфілд, який народився саме 16 вересня, втім тримає своє життя в суворому секреті, ще й не такі фокуси вміє! Девід, крім того, що літав та проходив через Великий Китайський мур, володіє гіпнозом. 

Загадковий Девід Копперфілд вміє зачаровувати!
Загадковий Девід Копперфілд вміє зачаровувати!

Інформатор з такої нагоди розповість вам по секрету, як приготувати суп-фокус, який стовідсотково введе в гіпноз всіх ваших гостей! Цікавий смак цього незвичайного супчику нікого не залишить байдужим. 

Огірки з м'ясною начинкою в овочевому бульйоні: ми певні, ви ніколи такого не їли!

Вам знадобляться: 

Інгредієнти на дві порції - 

  • Огірок - 1 штука.
  • Фарш свинячий - 100 г.
  • Печериці - 3 штуки.
  • Часник - 2 зубчики.
  • Морква - 1 штука.
  • Зелена цибуля - до смаку.
  • Вода - 2 склянки.
  • Крохмаль - 1 чайна ложка.
  • Соус соєвий - 0,5 столової ложки.
  • Олія - 2 столові ложки.
  • Спеції - до смаку.

Як готувати: 

Моркву очищаємо від шкірки, нарізаємо кружальцями й вирізаємо по краях шматочки, щоб вийшли "квіточки". Часник очищаємо від лушпиння і дрібно нарізаємо разом із зеленою цибулею.

Фарш викладаємо в миску, додаємо спеції, подрібнений часник, соєвий соус та столову ложку води. Ретельно перемішуємо та залишаємо маринуватися.

У огірка відрізаємо кінчик і гострим ножем акуратно видаляємо серцевину. У маринований фарш додаємо крохмаль, перемішуємо та начиняємо ним огіркову шкірку. З фаршу, що залишився, формуємо фрикадельки.

Печериці нарізаємо пластинками й обсмажуємо їх на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння, викладаємо фарширований огірок та фрикадельки. Потім додаємо морквину, печериці та варимо на невеликому вогні 20 хв. 

Готовий супчик розливаємо по тарілках і посипаємо подрібненою зеленою цибулею. Смачного!

Порада від Інформатора: Фарш краще замаринувати з вечора, щоб його смак був більш насиченим.

Легко готуємо просто таки разючий суп "Огірковий фокус"!
Легко готуємо просто таки разючий суп "Огірковий фокус"!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube