Жодної вівсянки, сер! Пригощаємо Стівена Фрая класичним повним англійським сніданком

Ключовий англійський сніданок складається з обсмаженого бекону, яєчні, тостів та сосисок з квасолею, томатами й грибами

Англійський сніданок
Існує безліч варіацій традиційного англійського сніданку!

Рецепт англійського сніданку сподобається всім, хто любить снідати поживно. Готувати його просто. А щоб він смакував вам ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду. 

Україну відвідав британський актор і письменник Стівен Фрай. Він став співведучим першої леді Олени Зеленської на Саміті перших леді та джентельменів. На його честь Інформатор публікує рецепт справжнісінького англійського брекфасту, який надасть вам заряд енергії на півдня точно!

Загалом прийнято вважати, що британці снідають виключно вівсянкою, тостами з джемом та відварним яйцем. Та це не так. Ще один ключовий англійський сніданок складається з обсмаженого бекону, яєчні, тостів та сосисок з квасолею, томатами й грибами.

Існують різноманітні варіанти англійського сніданку!
Існують різноманітні варіанти англійського сніданку!

Цей класичний - повний - варіант сніданку з Англії підкорить не тільки ваш шлунок, але й смакові рецептори, переконайтесь!

Вам знадобиться:

  • Тостовий хліб - кілька скибок на одну порцію сніданку.
  • Яйця - 2 штуки.
  • Бекон - кілька скибок.
  • Сосиски - 2 штуки.
  • Свіжі томати - один середнього розміру.
  • Печериці - кілька грибочків.
  • Квасоля консервована. 
  • Спеції - до смаку.

Як готувати:

Розігрійте сковорідку або гриль. Обсмажте скибки бекону та сосиски до готовності.

На цій самій сковорідці обсмажте очищені печериці та за бажанням – скибки помідора.

На чистій сковорідці з антипригарним покриттям протягом 3-4 хвилин обсмажте яйця. 

Викладіть яєшню на тарілку з тостами, томатами та грибами. Квасолю можна подавати як разом, так і окремо до страви. 

З тостового хлібу можна підсмажити грінки на пательні або в тостері. Ваш сніданок готовий. Смачного!

В результаті ваших кулінарних старань ви отримаєте ось таку смакоту!
В результаті ваших кулінарних старань ви отримаєте ось таку смакоту!

Порада від Інформатора: англійці їдять смажену квасолю, та ви можете купити в маркеті готову білу квасолю в томаті чи у власному соку. Якщо оберете останню - рідину перед подачею бобових до сніданку треба злити.

Яйця, щойно виб'єте їх на сковорідку, треба одразу накрити кришкою. Жовток має лишитись цілим. Перевертати яєшню не слід, її також можна присмачити спеціями. Також до такого сніданку смакує чорний солодкий чай з молоком. Куштуйте з насолодою! 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube