Ця ароматна страва викликає раптове слиновиділення
29 квітня народилась американська акторка Мішель Пфайффер. Нині вона - вегетаріанка. Зірка фільму "Історія про нас" регулярно розповідає про свій спосіб життя в Instagram. Мішель займається спортом та ретельно стежить за харчуванням, вже кілька років вона не їсть продукти тваринного походження.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
А ось у стрічці "Малавіта" вона грає дружину мафіозі й готує страву з перців. її ми сьогодні і приготуємо. Рецепт страви із солодких перців сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має кулінарну пораду.
Ріжемо перці, намагаючись отримати максимально плоскі шматки, миємо, позбавляючись насіння. Чистимо часник. Можна більше, хто як любить. Давимо його бічною стороною ножа на дошці.
Опускаємо часник у нагріту оливкову олію. Як тільки він почне рум'янитися-витягуємо його. Він вже віддав свій аромат маслу. Обсмажуємо перці на сковороді в олії з двох сторін.
Перекладаємо обсмажені перці в керамічну сковороду. Солимо, посипаємо сушеним базиліком та орегано. Відправляємо в духовку при 180 С на 15-20 хвилин.
Закуска готова.
Порада від Інформатора: якщо у вас знайдеться ще свіжий хліб грубого помелу - це просто супер. Дуже добре страва гармонує з будь-якими несолодкими алкогольними напоям.
В житті акторка полюбляє бутерброди - з червоною ікрою, темним хлібом, авокадо, куркумою та каєнським перцем. Що ж, смачного!
Посмотреть эту публикацию в Instagram