Страва, якою Леонардо Ді Капріо спокушає білявок

Сирно-грибний жульєн з курятиною - страва не надто вибаглива, проте дуже поживна й смачна!

Рецепт, жульєн, гриби, сир
Жульєн у тарталетках готується всього 20 хвилин.

Рецепт жульєна в тарталетках сподобається усім, хто любить ситні грибні страви під сирною скоринкою. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду. 

11 листопада народився оскароносний голлівудський актор та продюсер Леонардо Ді Капріо. Він зіграв в понад трьох десятках культових фільмів, зокрема у таких режисерів як Рідлі Скотт, Квентін Тарантіно та Мартін Скорсезе. Схоже для останнього Лео взагалі улюблений актор, адже режисер знімав його в багатьох своїх кінороботах.

Свою яскраву кінокар'єру юний Леонардо розпочав ще в підлітковому віці, геніально зігравши хлопчика з особливостями розвитку в стрічці "Що мучить Гілберта Грейпа", де його партнером став молодий Джонні Депп. З роками Лео почав набирати вагу, і не тільки для ролей.

Лео любить попоїсти :)
Попри те, що Ді Капріо вважається однією з головних зірок на сучасному голлівудському небосхилі, як всі нормальні хлопці, Лео любить попоїсти :)

Схильність красунчика до миловидної пухкості не дивина, схоже, актор любить попоїсти. Папараці неодноразово "ловили" його з вуличною їжею в компанії молодих симпатичних білявок. Любить голлівудський серцеїд і пасту. А ще обожнює жульєн, запечений в тарталетках. Ді Капріо називає останню страву - своєю улюбленою. Тож її і приготуємо. Руки на кухню! 

Жульєн з грибами - непроста гаряча закуска!
Жульєн з грибами - непроста гаряча закуска, однак готується вона швидко: знадобиться всього 20 хвилин!

Жульєн – це традиційна французька закуска із запечених грибів, курячого філе і хрусткою сирною скоринкою зверху. Не плутати зі способом нарізання овочів тонкою соломкою, що має таку саму назву - французькою julienne. 

Вам знадобиться:

  • Куряче філе - 500 г.
  • Печериці - 400 г.
  • Цибуля - 2 штуки.
  • Вершковий сир - 300 г.
  • Вершки - 400 мл.
  • Олія рослинна - 2 столові ложки.
  • Борошно - 2 столові ложки.
  • Лавровий лист - штука.
  • Запашний перець - до смаку.
  • Чорний перець, сіль - до смаку. 
  • Тарталетки - набір. 
Гриби - головний інгредієнт страви.
Гриби - головний інгредієнт страви.

Як готувати: 

Куряче філе відваріть до готовності в підсоленій воді з лавровим листом і запашним перцем. Потім остудіть і наріжте невеликими кубиками.

Гриби поріжте маленькими кубиками. Цибулю також дрібно поріжте. Сир потріть на великій тертці. Спасеруйте цибулю в олії 5 хвилин, потім додайте гриби і готуйте до випаровування вологи приблизно 7-10 хвилин.

Додай куряче філе, перемішайте і обсмажте все разом ще 5 хвилин. Посоліть та поперчіть за смаком. Додайте у начинку борошно, перемішайте і влийте вершки.

Готуйте, помішуючи, 3 хвилини, поки маса не почне густіти. Викладіть жульєн у тарталетки, зверху посипте тертим сиром. Відправляй тарталетки в розігріту до 180°С духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

Порада від Інформатора: оформіть жульєн у тарталетках на широкому блюді, прикрашеному листям салату, овочами й зеленню. 

Смачного, друзі!
Смачного, друзі!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube