Цей рецепт пасти співак придумав сам
31 березня народився український шансоньє, Заслужений артист України Гарік Кричевський. Він вміє готувати пасту, і неабияку, а пасту а-ля мафія. Приготуємо і ми. Рецепт зіркової пасти сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб смакувало краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Розігрійте пательню з оливковою олією. Покладіть на пательню часник. Тим часом наріжте копчені ковбаски. Обсмажте їх на пательні, перед тим вийміть звідти часник.
Нарвіть дрібно базилік. Консервовані помідори поріжте якомога дрібніше - для соусу. Зменшіть вогонь і вилийте кашоподібну суміш з консервованих томатів на пательню. Додайте базилік. Добре розмішайте. Томіть на середньо-слабкому вогні (впродовж 5-10 хвилин). Додайте в соус цукор.
Підсоліть воду та відваріть до стану аль-денте пасту. Змішайте пасту і соус. Подавайте.
Порада від Інформатора: замість копчених ковбасок можна використовувати будь-які сосиски, які є у вашому холодильнику. Смачного!