Сніданок мільярдера. Теплий салат Поло від модельєра Ральфа Лорена

Ральф Лорен виріс в злиднях, та зміг створити світ модної краси для найпривілейованіших

Рецепт салату
Як приготувати смачний салат з беконом, авокадо та кораловою латукою.

Рецепт салату з беконом та авокадо сподобається усім, хто любить ситні страви з тонким смаком. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду. 

14 жовтня народини в одного з найбагатших модельєрів світу Ральфа Лорена. Йому виповнилося 84 роки. Статки імперії Лорена складають понад 7,5 млрд доларів, а починав він з того, що шив одяг та умовляв супермаркети, аби ті продавали його. Так йому вдалося заробити перші 500 тисяч доларів.

Ральф Лорен не мав змоги модно одягатись у дитинстві, адже його родина євреїв-переселенців з Білорусі жила вкрай бідно. Хлопчик народився в Бронксі, одному з далеко не фешенебельних районів Нью-Йорка, і все дитинство змушений був доношувати одяг за старшими братами. Це так йому набридло, що він вирішив створювати одяг власноруч.  

Ральф Лорен: Мода – це не лейбли і не марки. Мода – це те, що заховано глибоко у вашій душі.
Ральф Лорен: Мода – це не лейбли і не марки. Мода – це те, що заховано глибоко у вашій душі.

Саме Ральфа Лорена вважажють творцем так званого американського стилю в одязі - розслабленого й комфортного, при тому доволі вишуканого. Він одягав дружин американських президентів і зірок Голлівуду, створив цілий напрямок стильного чоловічого одягу для так званих яппі - покоління молодих спеціалістів в США, повернув тренди на індіанські мотиви, твід, краватки, шкільний стиль і штанні костюми.

А головне, саме Лорен створив культові рубашки Polo в 24 кольорових рішеннях. Світ від них божеволіє досі. Інформатор публікує рецепт вишуканого, як творчість модельєра, салату "Поло" - на честь народин всесвітньовідомого автора моди!

Вам знадобиться:

  • Бекон - 200 г.
  • Листя салату - 2-3 штуки.
  • Пекінська капуста - кілька листків. 
  • Ітплійський салат або коралова латука - кілька листків. 
  • Томати чері - 5-6 щтук (із розрахунку на порцію салату).
  • Червона цибуля - штука.
  • Сир моцарела - 150 г.
  • Авокадо - кілька скибок.
  • Оливки або маслини - 100 г.
  • Оливкова олія для заправки.
  • Сіль, чорний перець до смаку. 
  • Лимон або лайм - половинка. 

Як готувати: 

Немає салату, простішого в приготуванні, ніж салат "Поло". 

Поріжте доволі тонкими скибочками авокадо. Порвіть пекінську капусту та листя салату. Розріжте навпіл томати чері. Кубиками середнього розміру наріжте моцарелу. Напівкільцями покришіть червону цибулинку. Додайте до салату оливки або маслини, бажано без кісточок. 

Посоліть та поперчіть, заправте страву оливковою чи соняшниковою олією. Сприсніть салат соком лимона чи лайму. 

Тонко наріжте бекон. Підсмажте його на рослинній олії. Додайте до салату. Подавайте теплим, допоки бекон не вихолов. 

Якщо любите, можна додати до салату кунжут, руколу або кінзу, за смаком. 
Якщо любите, можна додати до салату кунжут, руколу або кінзу, за смаком. 

Порада від Інформатора: любителі бобових можуть замінити оливки чи маслини - квасолею, яку слід заздалегідь відварити. Бекон за бажання можна замінити куркою. Також можна додати до салату кунжут, руколу або кінзу та навіть морепродукти (замість м'яса), наприклад - креветки. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube