Ця м'ясна дієтична страва містить клітковину, білки і вуглеводи одночасно
3 лютого народилась популярна українська співачка, екс-учасниця культового поп-гурту "ВіаГра", Віра Брежнєва. Артистка їсть за принципом роздільного харчування. Втім, є страва, що поєднує білки, вуглеводи та клітковину разом. Тефтелі "брежнівські" – їх в родині так і називають.
Рецепт фрикадельок з індички сподобається тим, хто на дієті і не тільки. Готувати їх просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Пропустіть через м'ясорубку м'ясо індички, одну велику моркву та цибулину. Додайте в фарш відварений до напівготовності рис. Ще одну дрібно нарізану цибулину та натерту моркву злегка обсмажте на сковороді у невеликій кількості оливкової олії та додайте до фаршу.
Отриману масу ретельно вимісіть руками, додайте сіль, перець до смаку. Сформуйте невеликі кульки та обсмажте їх на розпеченій сковороді протягом кількох хвилин. Потім викладіть практично готові фрикадельки у форму для запікання, накрийте зверху фольгою і відправте в розігріту до 220 С духовку на 10 хвилин. Смачного!
Порада від Інформатора: в залежності від розміру, це можуть бути фрикадельки, якщо менші, чи тефтелі, якщо більшого розміру.