Що вміє готувати Тіна Кароль

Співачка любить українську кухню – з елементами середземноморської та східної

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак, чай, риба
Рецепти смаженого палтуса та рисового чаю сподобаються всім гурманам!

25 січня народилась популярна українська співачка Тіна Кароль. Сама вона вміє готувати, а навчилася цьому свого часу в гуртожитку, де прожила цілих чотири роки. До процесу створення їжі вона підходить творчо. А коли часу на приготування обмаль, Тіна готує для гостей рибу, а ще вона любить рисовий чай. 

Фото: Instagram.com/tina_karol.
На зйомках Тіна Кароль завжди носить із собою спеціальний чай. Фото: Instagram.com/tina_karol.

Рецепти смаженого палтуса та рисового чаю сподобаються всім гурманам! Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарні поради!

Палтус, смажений з базиліком, томатами і сиром 

Вам знадобиться:

  • Філе палтуса – 1 штука.
  • Сіль, перець – до смаку.
  • Оливкова олія – для смаження.
  • Базилік (червоний, зелений) – пучок.
  • Томат – 1 штука.
  • Пармезан – 150 г.
Для цього рецепту підійде будь-яка свіжа риба!
Для цього рецепту підійде будь-яка свіжа риба!

Як готувати:

Філе палтуса розріжте на шматочки, посоліть і поперчіть. Змастіть деко оливковою олією та викладіть рибу. Подрібніть базилік, бажано в блендері. Викладіть його на рибу. Томати наріжте кільцями, викладіть на рибу, затріть пармезаном. Поставте рибу з зеленню та сиром в духовку на 20 хвилин. 

Порада від Інформатора: палтус можна замінити будь-якою білою рибою, а свіжий базилік – сухим, або петрушкою, радить Тіна. 

Рисовий чай

"Є чай, який я люблю. Которий, у мене з собою на съемках. Особливо, коли мені грустно. Це зелений чай, який виходить на жареному рисі", – якось розповіла співачка.

Вам знадобиться:

  • Рис середньозернистий – 100 г.
  • Зелений чай крупнолистовий – 100 г.
  • Вода – 300-500 мл.
Це зелений чай, настояний на обсмаженому рисі, і це надзвичайно смачно!
Це зелений чай, настояний на обсмаженому рисі, і це надзвичайно смачно!

Як готувати:

В першу чергу обжарте рис на сухій сковороді до золотистого кольору. Дайте остигнути і змішайте з чайним листям.
Далі залийте 1-2 чайні ложки суміші водою, температура якої повинна бути 80-85 C. Дайте настоятися протягом 3-5 хвилин в залежності від бажаної міцності. 

Порада від Інформатора: подавати такий чай треба гарячим, розливаючи разом з рисовими зернами. У готовий чай можна додати трохи солі – морської або звичайної.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube