Співачка любить українську кухню – з елементами середземноморської та східної
25 січня народилась популярна українська співачка Тіна Кароль. Сама вона вміє готувати, а навчилася цьому свого часу в гуртожитку, де прожила цілих чотири роки. До процесу створення їжі вона підходить творчо. А коли часу на приготування обмаль, Тіна готує для гостей рибу, а ще вона любить рисовий чай.
Рецепти смаженого палтуса та рисового чаю сподобаються всім гурманам! Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарні поради!
Філе палтуса розріжте на шматочки, посоліть і поперчіть. Змастіть деко оливковою олією та викладіть рибу. Подрібніть базилік, бажано в блендері. Викладіть його на рибу. Томати наріжте кільцями, викладіть на рибу, затріть пармезаном. Поставте рибу з зеленню та сиром в духовку на 20 хвилин.
Порада від Інформатора: палтус можна замінити будь-якою білою рибою, а свіжий базилік – сухим, або петрушкою, радить Тіна.
"Є чай, який я люблю. Которий, у мене з собою на съемках. Особливо, коли мені грустно. Це зелений чай, який виходить на жареному рисі", – якось розповіла співачка.
В першу чергу обжарте рис на сухій сковороді до золотистого кольору. Дайте остигнути і змішайте з чайним листям.
Далі залийте 1-2 чайні ложки суміші водою, температура якої повинна бути 80-85 C. Дайте настоятися протягом 3-5 хвилин в залежності від бажаної міцності.
Порада від Інформатора: подавати такий чай треба гарячим, розливаючи разом з рисовими зернами. У готовий чай можна додати трохи солі – морської або звичайної.