Цей капустяний суп – ситний, ідеальний вибір для легкого обіду чи вечері
Якщо ви любите голубці, але не любите всю роботу, цей суп швидкого приготування для вас! Запечені голубці – одна з тих ностальгічних страв, які часто готували наші мами та бабусі. Але готувати голубці довго. Це відварювання капусти, приготування начинки, загортання і потім запікання, що може перетворитися на справу на цілий день! Цей суп має ті ж смаки, що й класичні голубці, але час на його приготування значно скорочується.
Рецепт супу зі смаком голубців сподобається всім. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду!
Щоб приготувати суп з капусти зі смаком голубців, вам потрібно почати з яловичого фаршу. Яловичину обсмажте разом з цибулею, перш ніж додавати в каструлю решту інгредієнтів.
Після того, як яловичина буде готова, покладіть все інше в каструлю, включаючи рис, моркву, помідори, спеції і, звичайно, капусту. Доведіть все до кипіння, і приблизно через 25 хвилин вечеря готова!
Порада від Інформатора: у багатьох випадках тривале кип’ятіння супу допомагає розвинути смак, але в цьому випадку можна переварити суп, а рис стане кашоподібним. Тож обережно і смачного!