Здивувати омлетом складно, але можна поекспериментувати зі смаками за рахунок різних додатків
Українська співачка KOLA 19 жовтня відзначає своє 33-річчя. Вона є авторкою та виконавицею власних пісень. Справжня популярність до співачки прийшла після випуску у 2022 році треку "Чи разом?". Наразі у своєму репертуарі KOLA має чимало пісень і більшість з них ліричні: про особисті переживання та українську дійсність.
Її стиль унікальний, поєднує українську народну музику з сучасними трендами, що створює неповторний образ, який подобається багатьом. Попри популярність сценічну, її приватне життя доволі непоказне. Лише інколи у мережі з'являються з нею інтерв'ю і стають відомі певні факти. Наприклад, нещодавно KOLA поділилась своїми вподобаннями у їжі.
Нічого захмарного у раціоні KOLA не має, звичайні страви української кухні. На сніданок співачка полюбляє омлет з овочами. А ось м'ясо вона не вживає, так само як і цукор. Останній замінює медом, який просто обожнює.
Приготування максимально просте. Збиваєте яйця до однорідної консистенції. На плиту ставите пательню і коли розігріється виливаєте омлет. Накриваєте кришкою. Тим часом змащуєте листя салату крем-сиром і нарізаєте філе червоної риби.
Коли омлет готовий, викладаєте на нього сушені томати, каперси та трохи листя кінзи. Складаєте його навпіл і зверху додаєте листя салату та червону рибу. Смачного!
Поради від Інформатора: омлет – це універсальна страва, тому до нього можна додавати ті інгредієнти, які вам до вподоби. Це можуть бути помідори, перець, гриби, сир, бекон, шинку чи курку. Вони нададуть омлету більш виразного смаку, а вам насиченості.