Співачка схудла за допомогою дієт, але інколи вона дозволяє собі смачненьке
Рецепт спагеті з паніні сподобається усім, хто любить поживні страви з овочей і м'яса! Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор вже традиційно має для вас смачну пораду.
2 грудня народилась американська співачка, авторка пісень, володарка Греммі за сингл Toxic - Брітні Спірс.
Вона мала проблеми із зайвою вагою, які вирішувала дієтою. Для цього Брітні на сніданок їла тост із житнього хліба, яєчню із чотирьох жовтків на оливковій олії, та нежирний сир з гілкою винограду. У якості другого сніданку Брітні з'їдала салат з варених морепродуктів з листям салату та яблуком. Обідала співачка сиром та цитрусовими, а на вечерю мала до столу відварену яловичину та салат з грибами, томатами й квасолею на оливковій олії.
Та Інформатор розповість, як приготувати улюблені недієтичні страви співачки - спагеті з томатами й цукіні та паніні з беконом.
"Деякі речі не змінюються ніколи! Моє улюблене завжди", - підписала кадри Брітні у своєму Instagram.
Спершу варимо спагеті. Для цього треба підсолити воду - на 1 літр води - 1 чайна ложка солі. Викласти в киплячу воду спагеті, якщо вони сильно довгі - можна розламати на половину. Зменшити вогонь - він повинен бути середнім, щоб вода активно кипіла, але не пінилася. Варити спагеті без кришки 8-9 хвилин.
Далі дрібно рубаємо цибулю та часник. Помідори ріжемо на 2-4 частини залежно від розміру. Кабачок нарізаємо кубиками. У сотейнику на середньому вогні розігріваємо 2 столові ложки оливкової олії. Кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, 3-4 хвилини. Додаємо цукіні та смажимо, помішуючи, ще 4 хвилини. Додаємо томати.
Готуємо, помішуючи пару хвилин. Вливаємо бальзамічний оцет, додаємо оливки, сіль та цукор за смаком. Готуємо 2-3 хвилини, поки не піде різкий запах оцту.
Порада від Інформатора: наприкінці додаємо дрібно нарубаний базилік. Змішуємо соус із відвареною пастою. Подаємо. Смачного!
А тепер приготуємо паніні з беконом за улюбленим рецептом поп-зірки.
Скибочки бекону обсмажити в сковороді, викласти й дати стекти жиру, розрізати навпіл. Змастити великою кількістю гірчиці половину хліба. Змастити гострим томатним соусом іншу половину. Викласти скибочки сиру поверх хліба, змащеного гірчицею. Викласти шматочки смаженого бекону поверх хліба, змащеного соусом.
З'єднати дві половинки і змастити олією обидві сторони паніні. Помістити в гриль та обсмажити до золотаво-коричневого кольору. Готові панини розрізати навпіл і відразу ж подавати.
Порада від Інформатора: якщо у вас немає грилю, ви можете обсмажити паніні у звичайній сковороді, притиснувши верхівку паніні важкою кришкою. Так само обсмажити паніні з іншого боку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.