"Президент чітко дав зрозуміти обом сторонам: якщо прямий діалог не розпочнеться в найкоротші строки, то США мають піти з цього конфлікту - що б це не означало..."
Робота "100 років" за віршем видатного українського поета Василя Стуса нагадує про тривалу боротьбу українців за свободу, сильний дух нашого народу, що не був зломлений попри найтяжчі випробування.
Кулінарний геній Да Вінчі: пробуємо XV століття на смак
Один з найбільш обдарованих людей планети Леонардо да Вінчі був абсолютним генієм. Іноді він любив відірватися від інженерії й винаходив дещо для кухні. Наприклад, вилку з трьома зубцями, лускунчик для горіхів, кришку для каструлі та багато іншого. Також інженер, художник і скульптор любив придумувати нові рецепти (наприклад, популярний у Франції цибульний суп).
Для всесвітньо відомої «Таємної вечері» да Вінчі придумав страви та рецепти до них, а потім зобразив їх у своєму розписі, який донині знаходиться в міланському Дуомо (серед них — стейки з угря, маринованого в апельсиновому й гранатовому соці, та рожева вода — напій з пелюсток троянд з лимоном і сахаром).
Сьогодні Інформатор розповість простий рецепт фаршированих яєць за порадою великого Лео.
Відварити яйця круто, охолодити, очистити, розрізати вздовж навпіл. Обережно витягти жовтки.
Петрушку подрібнити.
Розім'яти 6 жовтків, ретельно змішати їх із сирами, зеленню, перцем і сіллю до однорідної консистенції.
Порада від Інформатора: якщо у вас немає робіоли, можете замінити її адигейським сиром або бринзою
Сумішшю, що вийшла, наповнити білки.
Родзинки замочити у воді, після чого подрібнити.
4 жовтки, що залишилися, змішати з подрібненими родзинками, бальзамічним соусом, шафраном, імбиром і 2-3 ст. ложками води.
Має вийти соус, який слід покип'ятити 1-2 хвилини.
Цим соусом слід поливати фаршировані яйця.
Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.