Про кулінарні вподобання першої леді України розповів шеф-кухар Євген Клопотенко
6 лютого народилась перша леді України Олена Зеленська. За словами популярного українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка, Олена Зеленська любить ліниві вареники й омлети. Також шеф зізнався, що Олені сподобався салат з кускусом і кінзою та паелья з нового шкільного меню. За його словами, перша леді має гарний апетит і не надто вибагливий смак.
"Якщо чесно, вона не має "їм – не їм", – "Їм!" Гарний апетит. У хорошої людини має бути добрий апетит", – зізнався Клопотенко.
Ми ж пропонуємо приготувати салат з кускуса з кінзою, про який перша леді, за словами Клопотенка, сказала: "О, вау!" Рецепт салату для першої леді сподобається всім. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.
У мисці залийте кускус однією чашкою окропу. Відставте приблизно 7-10 хвилин. Виделкою розпушіть кускус, щоб він став розсипчастим. Поки кускус настоюється, приготуйте овочі та трави.
У мисці змішайте усі інгредієнти. Спробуйте. Якщо потрібно, додайте ще лимонного соку, оливкової олії та солі. Дайте настоятися у холодильнику.
Порада від Інформатора: червону цибулю ви можете спокійно замінити зеленою. Смачного!