Начинки до цієї страви можуть бути будь-якими й містити м'ясо та улюблені овочі
4 лютого в Японії святкують Новий рік, або прихід весни. З такої нагоди приготуємо японську страву. Нею поділився японець, який проживає в Україні, і називається вона "омурайсу". Це омлет з начинкою і соусом. Поїхали!
Рецепт омурайсу сподобається всім гурманам. Готувати його просто. А щоб було смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.
Покришіть цибулю на дрібні кубики та підсмажте на пательні разом з кружечками сосисок. Додайте на пательню відварений рис та кетчуп, все перемішайте і зніміть з вогню.
Зробіть білий соус, для цього перебийте в однорідну масу сир, гриби і молоко. Додайте шпинат. В яйце додайте вершкове масло та посмажте омлет.
Викладіть на тарілку по центру рис з цибулею і сосисками, збоку вилийте білий (чи будь-який інший) соус, кетчуп а зверху подавайте омлет конвертиком (або загорніть начинку в конверт). Прикрасьте страву гілочкою петрушки. Смачного!
Порада від Інформатора: омурайсу також готують з куркою й солодким перцем, котрі обсмажують на пательні разом з цибулею в якості начинки. Крім солі та перцю можна додати трохи соєвого соусу чи кетчупу. Невід’ємна деталь омурайсу – це трохи кетчупу зверху перед подачею.
@yuyainukraine #омурайсу #японія #україна #приготуванняїжі ♬ Concerto -Tanbinarukettou- - JVM Roses Blood Symphony