Цей рецепт кукурудзи в масляній ванні є популярним у країнах Середнього Заходу
Сезон кукурудзи триває. Цей овоч є джерелом клітковини, вітамінів групи В і С, а також антиоксидантів. Кукурудза допомагає контролювати рівень цукру в крові та сприяє здоров'ю серцево-судинної системи, а також зміцнює імунітет. Існує безліч способів її приготування. Кукурудзу варять, запікають у духовці, готують на грилі та мікрохвильовці.
Звісно найпопулярнішим є просто відварена у воді, а ось серед найоригінальніших рецептів можна відзначити відварену у вершковому маслі і молоці. Цей рецепт є популярним у країнах Середнього Заходу. Кукурудза приготована таким способом виходить дуже ароматною. Зернятка отримують солодкуватий маслянистий смак і набувають неймовірної текстури.
А якщо врахувати поради від Інформатора, то вийде справжній шедевр. Тож давайте готувати.
Візьміть каструлю, додайте у неї молоко, вершкове масло, воду, сіль. Розмішайте та почекайте поки масло розтопиться і суміш стане однорідною. Покладіть у неї очищену кукурудзу та варіть протягом 8 хвилин, періодично перевертаючи качани.
Як кукурудза звариться, дістаньте її з масляної ванни, посоліть і можна споживати. Смачного!
Поради від Інформатора: для більш вираженого смаку та аромату додайте спеції, наприклад перець, часник, паприку. Ще до масляної суміші можна додати тертий сир. Після приготування качани можна посипати свіжою зеленню і ще додати трохи сиру.