Рибалки гідно оцінять: Олена Тополя показала майстер-клас на кухні

Співачка навчилася готувати у матері

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Співачка радує свою сім'ю стравами української та європейської кухонь

14 травня народилася українська співачка Олена Тополя. Готувати вона навчилася у матері. Батько ж захоплювався рибальством, тож в дитинстві Олена допомагала продавати рибу. Сьогодні вона готує її для своєї чималої сім'ї - співака й фронтемна гурту "Антитіла" Тараса Тополі та їхніх трьох дітей.

Олена Тополя поділилася рецептом простої, але ситної та смачної страви! Рецепт риби, запеченої з картоплею сподобається всім українцям! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.

Олена й Тарас Тополя з дітьми.
Олена й Тарас Тополя з дітьми.

Риба, запечена з картоплею й сиром

Вам знадобиться:

  • Рибне філе (судак) - 800 г.
  • Цибуля - 2 штуки.
  • Картопля - 5-6 штук.
  • Сир твердий - 200 г.
  • Майонез, сіль та перець.
Така страва готується максмаьно просто й доволі швидко!
Така страва готується максимально просто й доволі швидко!

Як готувати: 

Цибулю наріжте кільцями, сир натріть, рибу наріжте на шматочки, розміром з долоню. Наріжте картоплю - тонкими кружальцями.

Спочатку на дно жароміцного посуду з кришкою викладіть шар нарізаної цибулі, зверху викладіть рибу. Посоліть і поперчіть. Наступний крок - викладіть картоплю.

Поставте в духовку і, накривши кришкою, запікайте близько 15 хвилин. Потім страву необхідно змастити майонезом, посипати сиром та повернути до духовки. Кришкою не накривайте. Час запікання риби з картоплею ще близько 30 хвилин.

Порада від Інформатора: найкраще підійдуть для запікання в духпвці - горбуша, лосось, палтус, сибас, дорадо, скумбрія, тунець.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube