Співачка навчилася готувати у матері
14 травня народилася українська співачка Олена Тополя. Готувати вона навчилася у матері. Батько ж захоплювався рибальством, тож в дитинстві Олена допомагала продавати рибу. Сьогодні вона готує її для своєї чималої сім'ї - співака й фронтемна гурту "Антитіла" Тараса Тополі та їхніх трьох дітей.
Олена Тополя поділилася рецептом простої, але ситної та смачної страви! Рецепт риби, запеченої з картоплею сподобається всім українцям! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Цибулю наріжте кільцями, сир натріть, рибу наріжте на шматочки, розміром з долоню. Наріжте картоплю - тонкими кружальцями.
Спочатку на дно жароміцного посуду з кришкою викладіть шар нарізаної цибулі, зверху викладіть рибу. Посоліть і поперчіть. Наступний крок - викладіть картоплю.
Поставте в духовку і, накривши кришкою, запікайте близько 15 хвилин. Потім страву необхідно змастити майонезом, посипати сиром та повернути до духовки. Кришкою не накривайте. Час запікання риби з картоплею ще близько 30 хвилин.
Порада від Інформатора: найкраще підійдуть для запікання в духпвці - горбуша, лосось, палтус, сибас, дорадо, скумбрія, тунець.