Рецепт теплого салату від Анатолія Анатоліча - смакота замість гарніру!
Рецепт теплого салату з телятиною та овочами сподобається усім!
![Теплий салат, рецепт](https://cdn.informator.ua/@prod/media/ua/2023/09/25/6511d1e4ad10b9.35205073.webp)
Рецепт теплого салату з телятиною та овочами сподобається усім!
Рецепт теплого салату з телятиною, шампіньйонами та болгарським перцем сподобається усім, хто любить поживні салати, що здатні замінити гарнір! Готувати його нескладно. А щоб сподобалось ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!
26 вересня народився українский популярний радіо- та телеведучий Анатолій Анатоліч, який залюбки куховарить! Анатоліч здобув впізнаваності, працюючи на ефірах проєкту "Сніданок з 1+1", де неодноразово готував смачні страви, зокрема - теплий салат.
![Анатоліч готував в ефірах теплий салат!](https://cdn.informator.ua/@dp/media/ua/2023/09/25/65114acf117552.33169960.webp)
Інформатор натомість поділиться рецептом смачного ситного теплого салату з телятиною, шампіньйонами та болгарським перцем. Смачного!
Вам знадобиться:
- Телятина - 300 г.
- Печериці - 200 г.
- Болгарський перець - 1 штука.
- Морква - 1 штука.
- Сіль та перець - до смаку.
- Рослинна олія.
Заправка до салату:
- часник - 5 зубчиків,
- соєвий соус - 50 мл,
- сік лимона - 2 столові ложки.
Як готувати:
Нарізаємо шампіньйони слайсами. Обсмажуємо їх на сухій сковороді у власному соку, доки не випарується вся рідина. Телятину нарізаємо соломкою та обсмажуємо на розпеченій сковороді в рослинній олії. Все слід робити на великому вогні!
![Обсмажуємо шампінйьони.](https://cdn.informator.ua/@dp/media/ua/2023/09/25/65114f043a6c40.86326635.webp)
До грибів, з яких випарувалась рідина, додаємо рослинну олію, солимо та перчимо. Обсмажуємо ще 5-7 хвилин. Після того, як вся рідина випарувалась із м'яса, його слід потримати в сковорідці на великому вогні ще 2-3 хвилини. Солимо й перчимо м'ясо, злегка.
![Тушкуємо м'ясо.](https://cdn.informator.ua/@dp/media/ua/2023/09/25/65114f1f612b91.23839083.webp)
Викладаємо гриби на паперовий рушник, щоб повністю позбутись жиру. Далі соломкою нарізаємо болгарський перець та пасеруємо на рослинній олії 2-4 хвилини, після чого викладаємо на паперовий рушник.
![Пасеруємо перчик!](https://cdn.informator.ua/@dp/media/ua/2023/09/25/65114f33a49a50.74513052.webp)
На тертушці по-корейськи тремо моркву (можна просто порізати тонкими смужками вздовж). Підсмажити останню можна на сковорідці, де тушкувалось м'ясо - 4-5 хвилин, передіодично помішуючи. Також викладаємо на паперовий рушник.
![Змішуємо всі інгредієнти.](https://cdn.informator.ua/@dp/media/ua/2023/09/25/65114f4c5e3608.51950454.webp)
А тепер приготуємо соус для салату. Нам знадобляться 5-6 зубчиків часнику, вичавлюємо їх в піалу, додаємо 50 мл соєвого соусу. Туди ж додаємо 2-3 столові ложки соку лимона. Все добре перемішуємо.
![Очищаємо листя салату для подачі.](https://cdn.informator.ua/@dp/media/ua/2023/09/25/65114f88df1923.97805305.webp)
Далі всі підсмажені інгредієнти салату змішуємо з соусом, причому робимо це на гарячій сковорідці, оскільки салат ми готуємо - теплий! Цей салат - страшенно смачний, смачного і вам!
![Готовий салат можна подавати й холодним!](https://cdn.informator.ua/@dp/media/ua/2023/09/25/65114f77dec2d6.03242431.webp)
Порада від Інформатора: салат слід подавати теплим на листі салату, але можна подавати салат і холодним!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.
Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.