Рецепт теплого салату від Анатолія Анатоліча - смакота замість гарніру!

Рецепт теплого салату з телятиною та овочами сподобається усім!

Теплий салат, рецепт
Як смачно приготувати теплий салат з телятини, шампіньйонами та болгарським перцем

Рецепт теплого салату з телятиною, шампіньйонами та болгарським перцем сподобається усім, хто любить поживні салати, що здатні замінити гарнір! Готувати його нескладно. А щоб сподобалось ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду!

26 вересня народився українский популярний радіо- та телеведучий Анатолій Анатоліч, який залюбки куховарить! Анатоліч здобув впізнаваності, працюючи на ефірах проєкту "Сніданок з 1+1", де неодноразово готував смачні страви, зокрема - теплий салат.

Анатоліч готував в ефірах теплий салат!
Анатоліч готував в ефірах теплий салат!

Інформатор натомість поділиться рецептом смачного ситного теплого салату з телятиною, шампіньйонами та болгарським перцем. Смачного!

Вам знадобиться:

  • Телятина - 300 г.
  • Печериці - 200 г.
  • Болгарський перець - 1 штука.
  • Морква - 1 штука.
  • Сіль та перець - до смаку.
  • Рослинна олія. 

Заправка до салату:

  • часник - 5 зубчиків,
  • соєвий соус - 50 мл,
  • сік лимона - 2 столові ложки.

Як готувати:

Нарізаємо шампіньйони слайсами. Обсмажуємо їх на сухій сковороді у власному соку, доки не випарується вся рідина. Телятину нарізаємо соломкою та обсмажуємо на розпеченій сковороді в рослинній олії. Все слід робити на великому вогні!

Обсмажуємо шампінйьони.
Обсмажуємо шампінйьони.

До грибів, з яких випарувалась рідина, додаємо рослинну олію, солимо та перчимо. Обсмажуємо ще 5-7 хвилин. Після того, як вся рідина випарувалась із м'яса, його слід потримати в сковорідці на великому вогні ще 2-3 хвилини. Солимо й перчимо м'ясо, злегка.

Тушкуємо м'ясо.
Тушкуємо м'ясо.

Викладаємо гриби на паперовий рушник, щоб повністю позбутись жиру. Далі соломкою нарізаємо болгарський перець та пасеруємо на рослинній олії 2-4 хвилини, після чого викладаємо на паперовий рушник.

Пасеруємо перчик!
Пасеруємо перчик!

На тертушці по-корейськи тремо моркву (можна просто порізати тонкими смужками вздовж). Підсмажити останню можна на сковорідці, де тушкувалось м'ясо - 4-5 хвилин, передіодично помішуючи. Також викладаємо на паперовий рушник.

Змішуємо всі інгредієнти.
Змішуємо всі інгредієнти.

А тепер приготуємо соус для салату. Нам знадобляться 5-6 зубчиків часнику, вичавлюємо їх в піалу, додаємо 50 мл соєвого соусу. Туди ж додаємо 2-3 столові ложки соку лимона. Все добре перемішуємо.

Очищаємо листя салату для подачі.
Очищаємо листя салату для подачі.

Далі всі підсмажені інгредієнти салату змішуємо з соусом, причому робимо це на гарячій сковорідці, оскільки салат ми готуємо - теплий! Цей салат - страшенно смачний, смачного і вам! 

Готовий салат можна подавати й холодним! 
Готовий салат можна подавати й холодним! 

Порада від Інформатора: салат слід подавати теплим на листі салату, але можна подавати салат і холодним!

 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube