Очевидно, коли Трамп поговорить з Путіним, для нього стане зрозумілим, що з РФ немає сенсу домовлятись про щось. І що треба просто трошки ще додати спроможності Україні нанести мілітарні поразки Росії
Пісня заснована на реальних подіях. Черговий актуальний гумористичний шедевр Богдана Процишина, цього разу за будь-яким романом Михайла Булгакова.
Салат з морепродуктами від Ганни Безсонової сподобаються всім шанувальникам спорту. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати олімпійський сніданок
Рецепт салату з морепродуктами від Ганни Безсонової сподобається всім шанувальникам спорту. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та корисний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Киянка Ганна Безсонова займалась художньою гімнастикою у школі Дерюгіних. Двічі здобула олімпійську бронзу в Афінах (2004) та Пекіні (2008), чотири рази вигравала чемпіонат світу, тричі — чемпіонат Європи. Ганна Безсонова при рості 174 см вважала за ідеальну вагу 48 кг.
"Перед змаганнями навантаження так зростають, що все зайве згоряє в залі, - зазначала гімнастка. - Їм все, що хочеться. Але в міру".
Ганна відмовлялася від тортів та пиріжків. Натомість у її раціоні завжди були м'ясні страви, салати та фрукти у будь-якому вигляді. Перед Олімпіадою-2008 сніданок майбутньої чемпіонки складався зі чаю зі шматочком сиру. Сьогодні Безсонова не сидить на дієтах.
"Їм коли хочу і те, що хочу, але кількість невелика. Я ласуня. Але якщо з'їм солодкого, розумію, що нічого іншого більше їсти не буду. Найчастіше я вживаю свіжі салати, люблю також овочі, але тільки у свіжому вигляді. Свіжі фрукти теж дуже люблю. Взагалі, щось там смажити, парити - це не зовсім до мене..." - розповідає чемпіонка.
Інформатор пропонує приготувати фірмовий салат Ганни Безсонової.
Морепродукти відваріть до готовності. Наріжте рівними часточками огірки та перець, нарвіть руками листя салату.
Порада від Інформатора: ідеальним напоєм для такого сніданку стане еліксир бадьорості. Візьміть склянку води, вичавіть у неї сік половини лимона та додайте ложку меду.
Овочі та кукурудзу ретельно змішайте з заготовленими заздалегідь морепродуктами і заправте оливковою олією. Сіль, лимонна кислота, всілякі спеції, додані на смак, завершують букет.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.