Героїня сімейного драмеді не вміла готувати - скоріше її головним козирем було добре серце
25 квітня народилася американська акторка Рене Зеллвегер, яка зіграла героїню Бріджит Джонс, - повнувату дівчину за 30, яка прагне вийти заміж, у культовій стрічці "Щоденник Бріджит Джонс". Героїня сімейного драмеді не вміла готувати - скоріше її головним козирем було добре серце і вдача. Проте одного разу вона все ж запросила друзів та коханого на вечерю і здивувала всіх супом з порею. Це луковий суп, який Бріджит не надто вдався, але ми приготуємо його правильно, аби було дуже смачно!
Рецепт супу з порею сподобається всім українцям! Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Ретельно промийте порей. Дрібно наріжте зелену цибулю. Почистіть картоплю.
Розігрійте олію в каструлі, обсмажте зелену цибулю на повільному вогні протягом 10 хв, помішуючи. Додайте порей, порізану картоплю та бульйон.
Приправте сіллю та перцем і варіть приблизно 20 хвилин, до готовності овочів. Додайте спеції. Дайте трохи охолонути та блендером зробіть пюре.
Порада від Інформатора: перед подачею посипте порізаною петрушкою. А ще для цього супу можна замість бульйону використати воду.