Наталія Мосейчук здивувала своїм не журналістським умінням

Сьогодні побалуємо вас солодким рецептом

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Цей рецепт рогаликів - дуже простий, а результат - смачний!

30 травня народилась популярна українська журналіст і телеведуча Наталія Мосейчук. Вона готує домашні рогалики для своїх рідних. Рогалик зустрічається в багатьох європейських кухнях, у тому числі болгарській, угорській, македонській, молдавській та польській. Проте так звані мамині рогалики - смак дитинства! Рецепт "маминих рогаликів" сподобається всім українцям. Готувати їх просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачні поради.

 Наталія Мосейчук розуміється на випічці.
Наталія Мосейчук розуміється на випічці.

Мамині рогалики від Наталії Мосейчук

Вам знадобиться:

  • Борошно - 500 г.
  • Олія - 200 г.
  • Яйця - 2 штуки. 
  • Ванілін - 1 г.
  • Молоко - 135 г.
  • Сухі дріжджі - 16 г.
Домашні рогалики - це завжди затишок, порадуйте близьких!
Домашні рогалики - це завжди затишок, порадуйте близьких!

Як готувати: 

Молоко підігрійте до 30 С, додайте розтоплену олію, яйця, ванілін, сухі дріжджі. Перекладітьмасу в глибоку миску та поступово додавайте борошно. Готове тісто поставте в тепле місце, щоб воно збільшилося вдвічі.

Тісто поділіть на 3 частини. Розкатайте три кола діаметром 20 см. У кожному колі виріжте 6 трикутників. Покладіть варення. Загорніть рогалики та посипте цукром.

Поставити на тепле місце, щоби рогалики піднялися. Випікайте за температури 170 градусів до готовності - приблизно 15-20 хвилин. Коли рогалики охолонуть, посипте їх цукровою пудрою. Смачного!

Порада від Інформатора: перед випіканням рогалик за бажанням можна посипати маком, кунжутом та іншими насінням, а також прянощами. Або ж начинити джемом, шоколадом та іншими начинками.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube