“Балістична ракета проти України є черговим доказом, що миру Росія точно не хоче. Путін просто щоразу плює в обличчя тим у світі, хто справді хоче відновлення миру. Його треба зупинити. Потрібно, щоб він відчував, чого коштують його хворі амбіції”
"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
Ми не завжди цінуємо тих людей, які поруч з нами, і нажаль, їх дуже легко втратити в одну лише мить. Бо жінка — це муза, вона надихає, розуміє, підтримує. Але якщо вона вже йде — то в більшості випадків назад не повертається. Ця одна помилка може розривати твоє серце багато років поспіль, а, можливо, і до кінця життя.
Абрикосовий пиріг сподобається всім, хто хоче бути красивим та здоровим. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати французький сніданок.
Рецепт абрикосового пирога сподобається всім, хто любить французьку кухню. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Абрикоси є джерелом низки корисних речовин. Вони містять вітаміни (А, С, Е, Н, К, групи В), каротини, флавоноїди, фітостероли, фітоестроген, антиоксиданти, органічні кислоти (лимонну, фолієву, яблучну, янтарну), вуглеводи, фосфор, магній, калій, залізо, йод, натрій, дубильні речовини, пектини, амінокислоти, клітковину, мікро- та макроелементи. Тож, сніданок від Інформатора не лише смачний, а й здоровий.
Для тіста:
Для начинки:
Борошно змішайте з цукром, додайте нарізане холодне вершкове масло і перетріть в крихту. Додати яйце, молоко та замісити тісто. Накрийте харчовою плівкою та відкласти в холодильник на 30-60 хвилин.
Порада від Інформатора: цей рецепт є універсальним. Ви можете замінити в його складі абрикоси на будь-які фрукти чи ягоди.
Для начинки збийте яйця з цукром, додайте молоко, борошно і добре перемішайте, щоб не залишилося грудочок. Абрикоси помийте та розділіть на половинки. Тісто розкатайте чи пальцями розподіліть формою, зробіть бортики. На дно викладайте половинки абрикосів та залийте яєчною масою. Випікайте 40 хвилин при температурі 180 градусів. Перед вживанням повністю остудіть.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.