Агресія Росії – це не лише прямий напад на Україну, але й загроза основам світового миру. Нездатність Ради Безпеки ООН зупинити імперіалістичні амбіції свого постійного члена підриває її авторитет та легітимність міжнародного права
Луна знаходиться в зростаючій фазі, а значить сприяє новим починанням, дає нам додаткову енергію
“Тихий дощ” — це лірична подорож, де похмурого осіннього вечора ти можеш залишитися наодинці зі своїми думками. Здається, місто дихає ритмом цієї пісні, й навіть на перший погляд байдужі бетонні стіни вбирають у себе цю мелодію. І кожен стає свідком цієї магії й частиною осінньої симфонії — меланхолійної, але водночас сповненої тихої надії на новий світанок.
Абрикосовий пиріг сподобається всім, хто хоче бути красивим та здоровим. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати французький сніданок.
Рецепт абрикосового пирога сподобається всім, хто любить французьку кухню. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Абрикоси є джерелом низки корисних речовин. Вони містять вітаміни (А, С, Е, Н, К, групи В), каротини, флавоноїди, фітостероли, фітоестроген, антиоксиданти, органічні кислоти (лимонну, фолієву, яблучну, янтарну), вуглеводи, фосфор, магній, калій, залізо, йод, натрій, дубильні речовини, пектини, амінокислоти, клітковину, мікро- та макроелементи. Тож, сніданок від Інформатора не лише смачний, а й здоровий.
Для тіста:
Для начинки:
Борошно змішайте з цукром, додайте нарізане холодне вершкове масло і перетріть в крихту. Додати яйце, молоко та замісити тісто. Накрийте харчовою плівкою та відкласти в холодильник на 30-60 хвилин.
Порада від Інформатора: цей рецепт є універсальним. Ви можете замінити в його складі абрикоси на будь-які фрукти чи ягоди.
Для начинки збийте яйця з цукром, додайте молоко, борошно і добре перемішайте, щоб не залишилося грудочок. Абрикоси помийте та розділіть на половинки. Тісто розкатайте чи пальцями розподіліть формою, зробіть бортики. На дно викладайте половинки абрикосів та залийте яєчною масою. Випікайте 40 хвилин при температурі 180 градусів. Перед вживанням повністю остудіть.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.