Як правильно готувати мівіну: рецепти трьох карколомних страв

Читать на русском

Такого ви ще не їли: рецепти геніальних страв з мівіни - вафлі, паста та коржик

Читать на русском
Рецепт, їжа, харчування, корисні поради, лайфхак
Мівіна - швидка й зручна в приготуванні, та від того - не менш смачна!

Такого ви ще не їли: рецепти геніальних страв з мівіни - вафлі, паста та коржик

Рецепти страв з мінівіни, що готуються нашвидкоруч, сподобаються усім, хто не звик витрачати зайвий час на кухні. Готувати їх просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор  приготував для вас смачну пораду. 

Мівіна - локшина швидкого приготування, яку достатньо залити водою та дати настоятись кілька хвилин. І ваш смачний обід готовий, присипте вміст миски сіллю та спеціями з пакета, змастіть олією, і результат не змусить сумніватись - це дійсно смачно!

З мівіни готують цікаві страви, тож якщо знайомий смак "швидкої" локшини дещо набрид, його можна урізноманітними за допомогою рецептів, які ми запропонуємо. Приготуємо солоні вафлі з мівіни, овочеву пасту та коржик з цієї локшини. 

Урізноманітнити смак знайомої локшини дозволять прості рецепти, на які також не потрібно витрачати забагато часу!
Урізноманітнити смак знайомої локшини дозволять прості рецепти, на які також не потрібно витрачати забагато часу!

Рецепт 1. Вафлі з мівіни

Вам знадобиться: 

  • Мівіна - упаковка.
  • Яйце - штука. 
  • Соєвий соус - столова ложка.
  • Гірчиця - столова ложка.
  • Мед - столова ложка. 
  • Сіль, чорний перець - до смаку. 
  • Сухий часник - дрібку.
  • Соя (інші боби) - 2-3 столові ложки. 

Як готувати: 

Мівіну потрібно відварити в киплячій воді. Далі слід приготувати соус - для цього слід змішати соєвий соус з гірчицею та медом або використати замість цього - вже готовий карі. До останнього також можна додати соєвий соус, для поглиблення смаку. 

Вбийте в піалу одне свіже яйце, додайте соус, посоліть та поперчіть, всипте сухий часник та добре розмішайте. Можна додати до суміші відварену сою або дрібні бобові (білу квасолю).

В суміш з яйцем, соусом, часником та бобовими викладіть відварену та проціджену мівіну. Ретельно перемішайте, аби мівіна всотала густу рідину. Далі викладіть мівіну в вафельницю та поставте на таймінг. Ваші вафлі готові!  

Порада від Інформатора: щоб відварити сою, викладіть боби у каструлю та залийте водою у пропорції 1:3, тобто на склянку бобів влийте 3 склянки води. Доведіть боби до кипіння, зменште вогонь та варіть під кришкою 2 години. Солити сою потрібно наприкінці приготування, інакше боби можуть стати жорсткими.. 

Рецепт 2. Паста з локшини 

Вам знадобиться: 

  • Мівіна - упаковка.
  • Яйця - 2 штуки.
  • Сіль, перець - до смаку.
  • Соєвий соус - столова ложка.
  • Вершкове масло / маргарин - 150- 200 г.
  • Часник - 2-3 зубчики.
  • Солодкий перець - штука.
  • Шпинат - пучок. 
  • Кінза - пучок.
  • Петрушка - пучок.
  • Шинка - 150 г. 

Як готувати: 

В киплячій воді відваріть мівіну. Дрібно нашинкуйте солодкий перець, зелень та часник. 

Збийте яйця з сіллю та перцем (можна додати соєвий соус). Нагрійте на сковороді на вершковому маслі (маргарині) часник, перець та зелень. Додайте відварену локшину туди ж. Влийте на сковорідку з препасерованими овочами та локшиною збиті яйця (на частину сковорідки, коли прихватяться, помішайте, щоб вийшла така собі омлетна маса). А тоді підсмажену яєчну суміш розмішайте ложкою в локшину. 

Відгорніть частину суміші з мівіни, овочів та яєць в бік на сковорідці. За потреби додайте масла та всипте накришену шинку. Підсмажте її і так само все перемішайте. 

Порада від Інформатора: додайте води, якщо суміш на сковорідці починає пригорати. 

Рецепт 3. Коржик з мівіни

Вам знадобиться: 

  • Мівіна - упаковка. 
  • Яйця - 2-3 штуки (жовтки).
  • Сосиски - 2 штуки. 
  • Зелена цибуля - пучок. 
  • Рослинна олія - для смаження. 

Як готувати: 

В блендері подрібніть мівіну, те саме зробіть із сосисками. Поріжте цибулю, всипте її в суміш локшини та сосиски, залийте все трьома жовтками. Перемішайте, посоліть та випікайте на пательні, змащеній рослинною олією.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.