Такого ви ще не їли: рецепти геніальних страв з мівіни - вафлі, паста та коржик
Рецепти страв з мінівіни, що готуються нашвидкоруч, сподобаються усім, хто не звик витрачати зайвий час на кухні. Готувати їх просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор приготував для вас смачну пораду.
Мівіна - локшина швидкого приготування, яку достатньо залити водою та дати настоятись кілька хвилин. І ваш смачний обід готовий, присипте вміст миски сіллю та спеціями з пакета, змастіть олією, і результат не змусить сумніватись - це дійсно смачно!
З мівіни готують цікаві страви, тож якщо знайомий смак "швидкої" локшини дещо набрид, його можна урізноманітними за допомогою рецептів, які ми запропонуємо. Приготуємо солоні вафлі з мівіни, овочеву пасту та коржик з цієї локшини.
Мівіну потрібно відварити в киплячій воді. Далі слід приготувати соус - для цього слід змішати соєвий соус з гірчицею та медом або використати замість цього - вже готовий карі. До останнього також можна додати соєвий соус, для поглиблення смаку.
Вбийте в піалу одне свіже яйце, додайте соус, посоліть та поперчіть, всипте сухий часник та добре розмішайте. Можна додати до суміші відварену сою або дрібні бобові (білу квасолю).
В суміш з яйцем, соусом, часником та бобовими викладіть відварену та проціджену мівіну. Ретельно перемішайте, аби мівіна всотала густу рідину. Далі викладіть мівіну в вафельницю та поставте на таймінг. Ваші вафлі готові!
Порада від Інформатора: щоб відварити сою, викладіть боби у каструлю та залийте водою у пропорції 1:3, тобто на склянку бобів влийте 3 склянки води. Доведіть боби до кипіння, зменште вогонь та варіть під кришкою 2 години. Солити сою потрібно наприкінці приготування, інакше боби можуть стати жорсткими..
В киплячій воді відваріть мівіну. Дрібно нашинкуйте солодкий перець, зелень та часник.
Збийте яйця з сіллю та перцем (можна додати соєвий соус). Нагрійте на сковороді на вершковому маслі (маргарині) часник, перець та зелень. Додайте відварену локшину туди ж. Влийте на сковорідку з препасерованими овочами та локшиною збиті яйця (на частину сковорідки, коли прихватяться, помішайте, щоб вийшла така собі омлетна маса). А тоді підсмажену яєчну суміш розмішайте ложкою в локшину.
Відгорніть частину суміші з мівіни, овочів та яєць в бік на сковорідці. За потреби додайте масла та всипте накришену шинку. Підсмажте її і так само все перемішайте.
Порада від Інформатора: додайте води, якщо суміш на сковорідці починає пригорати.
В блендері подрібніть мівіну, те саме зробіть із сосисками. Поріжте цибулю, всипте її в суміш локшини та сосиски, залийте все трьома жовтками. Перемішайте, посоліть та випікайте на пательні, змащеній рослинною олією.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.