Лінива шаурма на сковорідці на честь свята

Цей рецепт дуже простий – за 20 хвилин лінива шаурма вже на столі

Рецепт, шаурма, їжа, продукти, харчування, корисні поради, кухня, лайфхак
Інгредієнти можуть відрізнятись за вашим смаком!

13 лютого відзначають День шаурми. Ця їжа стала зіркою стріт-фуду в багатьох країнах світу. Але приготувати її можна і вдома. Рецепт шаурми для лінивих сподобається всім! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Шаурма з куркою, баклажаном, перцем і томатом на пательні

Вам знадобиться:

  • Куряче філе – 2 грудинки.
  • Сир – 200 г. 2 штуки.
  • Баклажан – 1 штука.
  • Перець – 2 штуки.
  • Цибулина – 1 штука.
  • Томат – 1 штука.
  • Томатна паста – 3 столові ложки.
  • Круглий лаваш – 6 штук.
  • Сіль, приправа, зелень – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження. 
Овочево-м'ясна шаурма на сковороді – рецепт для лінивих 1
На приготування цієї шаурми йде менше, ніж півгодини!

Як готувати: 

Розріжте куряче філе навпіл вздовж, а тоді на поперечні шматочки та підсмажте їх на пательні на олії до золотистої скоринки. Приправте м'ясо до смаку. 

На кубики поріжте баклажан, синю або червону цибулину й солодкий перець. Все спасеруйте на окремій пательні (спершу цибулю й перець, потім додайте баклажан). Посоліть овочі, що смажаться. Додайте томатну пасту і залиште на малому вогні під кришкою на кілька хвилин.

Натріть твердий сир та поріжте томати чері на часточки. Загорніть в лаваш сир, підсмажену овочеву суміш і курку й томати. Загорніть лаваш і покладіть на розігріту сковороду під прес. Накрийте кришкою і залиште до тих пір, поки лаваш не стане коричневатим. Діставайте і смакуйте із задоволенням!

Порада від Інформатора: до начинки можна додати панірувальні сухарі або горішки, за бажанням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube