Цей рецепт дуже простий – за 20 хвилин лінива шаурма вже на столі
13 лютого відзначають День шаурми. Ця їжа стала зіркою стріт-фуду в багатьох країнах світу. Але приготувати її можна і вдома. Рецепт шаурми для лінивих сподобається всім! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Розріжте куряче філе навпіл вздовж, а тоді на поперечні шматочки та підсмажте їх на пательні на олії до золотистої скоринки. Приправте м'ясо до смаку.
На кубики поріжте баклажан, синю або червону цибулину й солодкий перець. Все спасеруйте на окремій пательні (спершу цибулю й перець, потім додайте баклажан). Посоліть овочі, що смажаться. Додайте томатну пасту і залиште на малому вогні під кришкою на кілька хвилин.
Натріть твердий сир та поріжте томати чері на часточки. Загорніть в лаваш сир, підсмажену овочеву суміш і курку й томати. Загорніть лаваш і покладіть на розігріту сковороду під прес. Накрийте кришкою і залиште до тих пір, поки лаваш не стане коричневатим. Діставайте і смакуйте із задоволенням!
Порада від Інформатора: до начинки можна додати панірувальні сухарі або горішки, за бажанням.