Ці страви співаку допоміг приготувати шеф-кухар Ектор Хіменес Браво
11 квітня народився український популярний співак та автор пісень Костянтин Бочаров, відомий як Melovin. Артист дізнався про свій діагноз - цукровий діабет, що вимагає від нього особливого способу харчування. На шоу шеф-кухара Ектора Хіменеса Браво разом із ним Melovin приготував салат з кроликом та броколі й мафіни. Їх ми сьогодні і приготуємо.
Рецепти салату з м'ясом кролика та броколі й мафіни сподобаються всім українцям. Готувати їх просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарні поради.
М'ясо спочатку замаринуйте в соку лайму та лимону, а потім запечіть. Відваріть броколі. Наріжте редиску та сиру моркву тонкими слайсами. Помийте листя шпинату.
Почистіть та довільними шматками поріжте яблуко. Перебийте його в блендері разом з часником, оливковою олією, імбирем та оцтом.
Викладіть соус на тарілку, зверху викладіть листя шпинату. Викладіть броколі та слайси редиски навколо соусу та шпинату. Додайте моркву. Зверху викладіть запечене м'ясо кролика.
Порада від Інформатора: притрусіть салат насінням кунжуту чи гарбуза.
Змішайте борошно, розпушувач, куркуму та сіль. В іншій мисці з'єднайте молоко, сметану, вершкове масло та сир "Чеддер". Потім зєднайте обідві суміші.
Форми для кексів змастіть маслом, влийте потроху тіста, вставте суцвіття броколі і залийте тістом догори. Випікайте мафіни у розігрітій до 180 С духовці упродовж 25 хвилин.
Порада від Інфомратора: прикрасьте мафіни листям м'яти.