Юрій Корявченков приготував закуску з двох інгредієнтів
Український актор та телеведучий Юрій Корявченков 26 листопада відзначає 51-й день народження. Він відомий за роллю "Юзіка" у студії "Квартал 95". Брав участь у багатьох телевізійних шоу та проєктах, зокрема "Вечірній квартал" і серіалі "Слуга народу". Нині Корявченков є народним депутатом України IX скликання від партії "Слуга народу".
Корявченков не дуже розповсюджується про особисте життя та власні вподобання, але відомо, що він полюбляє прості українські страви – смажену картоплю і сало. Останнє готовий їсти у будь-якому вигляді і хоч щодня. Вдома здебільшого готує дружина, але "Юзік" теж може потішити родину смачною стравою. Наприклад, для тещі він готує закуску у вигляді мухоморів. Виходить оригінально та бюджетно.

Яйця відваріть і обчистіть. Зріжте верхівку й обережно дістаньте жовтки. Подрібніть цибулю, обсмажте на пательні з додаванням вершкового масла до золотистого кольору. Остудіть та додайте жовтки. Розмішайте.
Якщо вийшло сухувато, то можна додати трохи майонеза. Цією сумішшю наповніть білки це будуть ніжки для грибочків. Тепер з помідора зріжте стінки, які мають бути шапочками у грибочків. Щоб закріпити їх на ніжках використовуйте майонез. А для більшої реалістичності можна зверху поставити майонезом крапочки.
Поради від Інформатора: з начинками для цієї закуски можна експериментувати. Якщо ви не прихильник цибулі, то її можна замінити на твердий чи плавлений сир, додавши до нього зелень та часник. Чи навіть на шинку, до якої можна додати залишки білка, жовтки та зелень. Тож тут простір для вашої фантазії та вподобань.