Їмо, як Ірина Білик - якщо наважитеся приготувати її шедевр

Рецепт зіркового кабачково-м'ясного пирога

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак, Ірина Білик
На приготування цієї страви у вас піде максимум година.

6 квітня народилася українська співачка, народна артистка України Ірина Білик. Вона вміє готувати і робить це просто чудово! Рецепт зіркового м'ясного пирога сподобається всім. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Кабачково-м'ясний пиріг від Ірини Білик 

Вам знадобиться:

  • Фарш індички - 1,5 кг.
  • Кабачок - 1 штука.
  • Цибуля - 1 штука.
  • Яйця - 3 штуки.
  • Борошно - ½ склянки.
  • Часник - до смаку.
  • Сіль, перець - до смаку.
  • Зелень - до смаку.
рецепт 1
Ірина Білик, як і її мама, прекрасно готує!

Як готувати: 

У фарш додайте кабачок, перекручений з великою цибулею. Вбийте яйця, всипте борошно. До смаку додайте часник, сіль, перець і зелень.

Все добре перемішайте руками до однорідності, потім вилийте отриману масу у форму для запікання. Запікайте у духовці на середньому вогні 45 хвилин. Смачного!

Порада від Інформатора: подавайте теплим, зі сметаною, томатним соком чи квасом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube