Грибний кулінарний шедевр від Марічки Падалко

Така страва сподобається чоловікам – за ситність, а жінкам – за простоту в приготуванні

Рецепт, їжа , продукти, харчування, кухня, гриби, жульєн, корисні поради, лайфхак
Найкраще готувати жульєн в керамічній формі, купіть таку – не пожалкуєте!

Рецепт грибного жульєну від відомої української телеведучої сподобається всім господиням! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду. 

26 лютого народилася відома українська телеведуча Марічка Падалко. Вона давно мріяла приготувати жульєн з грибами. 

"Блюдо виходить ситним, і зручність полягає в тому, що формочки можна зберігати в холодильнику, а перед подачею розігріти в мікрохвильовці, так, ніби щойно з пічки", – написала телеведуча.

Марічка Падалко – ведуча ТСН на каналі "1+1".
Марічка Падалко – ведуча ТСН на каналі "1+1".

 Грибний жульєн від Марічки Падалко 

Вам знадобиться: 

  • Гриби – 450 г.
  • Цибуля – 2-3 штуки.
  • Вершкове масло – 50 г.
  • Жирні вершки або сметана – 400 мл.
  • Твердий тертий сир – 150 г.
  • Сіль та перець – до смаку. 
Жульєн з грибами – це проста і ситна страва.
Жульєн з грибами – це проста і ситна страва.

Як готувати: 

Помийте й обсушіть гриби, а потім дрібно наріжте їх разом з цибулею. Смажте цибулю на вершковому маслі до прозорості, потім тимчасово відкладаємо і смажимо гриби.

Додайте обсмажену цибулю до готових грибів і влийте вершки, посоліть і поперчіть. Доведіть до кипіння і розігріваємо духовку до 180 С.

Змастіть форми маслом і розподіліть  по них жульєн. Посипте тертим сиром зверху. Запікайте 20-25 хвилин до готовності – сир має стати золотистим і утворити хрустку корочку.

Порада від Інформатора: якщо не маєте форм для випікання, їх можна зробити з фольги.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Марічка Падалко (@marichkapadalko)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube