Така страва сподобається чоловікам – за ситність, а жінкам – за простоту в приготуванні
Рецепт грибного жульєну від відомої української телеведучої сподобається всім господиням! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
26 лютого народилася відома українська телеведуча Марічка Падалко. Вона давно мріяла приготувати жульєн з грибами.
"Блюдо виходить ситним, і зручність полягає в тому, що формочки можна зберігати в холодильнику, а перед подачею розігріти в мікрохвильовці, так, ніби щойно з пічки", – написала телеведуча.
Помийте й обсушіть гриби, а потім дрібно наріжте їх разом з цибулею. Смажте цибулю на вершковому маслі до прозорості, потім тимчасово відкладаємо і смажимо гриби.
Додайте обсмажену цибулю до готових грибів і влийте вершки, посоліть і поперчіть. Доведіть до кипіння і розігріваємо духовку до 180 С.
Змастіть форми маслом і розподіліть по них жульєн. Посипте тертим сиром зверху. Запікайте 20-25 хвилин до готовності – сир має стати золотистим і утворити хрустку корочку.
Порада від Інформатора: якщо не маєте форм для випікання, їх можна зробити з фольги.
Посмотреть эту публикацию в Instagram