Готувала не для Дмитра Комарова: Міс Україна себе видала

Рецепт бананово-шоколадно-кавового пирога від Олександри Кучеренко з дуже секретним інгредієнтом

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Цей пиріг готується надзвичайно просто і швидко, а виглядає як справжній французький десерт!

Володарка титулу "Міс Україна-2016" Олександра Кучеренко натякнула на новий роман через кілька місяців після новин про розлучення з тревел-блогером і журналістом Дмитром Комаровим. Вона зізналася, що обожнює каву і щось до неї, втім враховує період посту й для приготування смаколиків шукає рецепти без яєць та молока.

"Цього разу експериментую з бананово-шоколадно-кавовим пирогом. І це просто фантастичне поєднання, яке готується дуже легко і швидко. Потрібно змішати лише кілька інгредієнтів. А. І є ще один секретний інгредієнт. Але він потрібен, якщо точно знаєте, для кого готуєте цей пиріг😈 Як думаєте, додала?" - написала Кучеренко у своєму Instagram.

Коментатори згадали про Дмитра, мовляв, чому не дегустує, на що красуня відповіла, що тоді вона мала би додати до пирога перець чилі! 

Ми ж приготуємо чудовий шоколадно-банановий пиріг до кави. Рецепт солодкого пирога від "Міс Україна" сподобається всім українським жінкам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду!

Бананово-шоколадно-кавовий пиріг від Олександри Кучеренко 1

Десерт з кави, бананів та шоколаду

Вам знадобиться:

  • Банани - 2 штуки.
  • Зварена кава - 250 мл.
  • Рослинна олія - 80 мл.
  • Цукор - 140 г.
  • Холодна вода - 140 мл.
  • Розчинна кава - пакетик. 
  • Борошно - 300 г.
  • Розпушувач - 8 г.
  • Чорний шоколад - плитка. 
  • Курага - 5-6 штук.

Як готувати: 

Блендером перебийте пару дуже стиглих бананів. Влийте каву, склянку води та додайте цукор. Просійте борошно та додайте розпушувач. Збийте вінчиком. Додайте подрібнений чорний шоколад і курагу. Випікайте у кругій формі на пергаменті до готовності в розігрітій духовці. 

Для крему міксером збийте розчинну каву, цукор і холодну воду. Нанесіть крем на пиріг. 

Порада від Інформатора: дочекайтеся, поки пиріг повністю охолоне, перед тим, як зверху наносити крем. До речі, холодним пиріг смакує ще краще. Смачного! 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Oleksandra Kucherenko (@aakucherenko)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube