Рецепт бананово-шоколадно-кавового пирога від Олександри Кучеренко з дуже секретним інгредієнтом
Володарка титулу "Міс Україна-2016" Олександра Кучеренко натякнула на новий роман через кілька місяців після новин про розлучення з тревел-блогером і журналістом Дмитром Комаровим. Вона зізналася, що обожнює каву і щось до неї, втім враховує період посту й для приготування смаколиків шукає рецепти без яєць та молока.
"Цього разу експериментую з бананово-шоколадно-кавовим пирогом. І це просто фантастичне поєднання, яке готується дуже легко і швидко. Потрібно змішати лише кілька інгредієнтів. А. І є ще один секретний інгредієнт. Але він потрібен, якщо точно знаєте, для кого готуєте цей пиріг😈 Як думаєте, додала?" - написала Кучеренко у своєму Instagram.
Коментатори згадали про Дмитра, мовляв, чому не дегустує, на що красуня відповіла, що тоді вона мала би додати до пирога перець чилі!
Ми ж приготуємо чудовий шоколадно-банановий пиріг до кави. Рецепт солодкого пирога від "Міс Україна" сподобається всім українським жінкам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду!
Блендером перебийте пару дуже стиглих бананів. Влийте каву, склянку води та додайте цукор. Просійте борошно та додайте розпушувач. Збийте вінчиком. Додайте подрібнений чорний шоколад і курагу. Випікайте у кругій формі на пергаменті до готовності в розігрітій духовці.
Для крему міксером збийте розчинну каву, цукор і холодну воду. Нанесіть крем на пиріг.
Порада від Інформатора: дочекайтеся, поки пиріг повністю охолоне, перед тим, як зверху наносити крем. До речі, холодним пиріг смакує ще краще. Смачного!
Переглянути цей допис в Instagram