Рецепти заливної риби та овочевого торту сподобаються всім
17 лютого народилася Народна артистка України, акторка театру і кіно Раїса Недашківська. Вона 17-річною дебютувала як Мавка у стрічці "Лісова пісня" 1961 року. З часом Недашківська стала одним з найбільш впізнаваних облич українського кіно, знявшись у класичних стрічках Кіностудії імені Довженка та Укртелефільму. Серед них "Сон", "Буйна", "Голос трави" тощо.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Раїса Недашківська має дві коронні страви, і це заливна риба і овочевий торт, про які вона розповіла журналістам. Пропонуємо приготуватиїх на честь акторки. Рецепти заливної риби та овочевого торту сподобаються всім! Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарні поради.
Кубиками нарізати цибулю, баклажан, броколі, кабачок. Викладіть на сковороду шарами та загасіть. На смак можна додати куркуму, перець, зелень.
Наприкінці присипте тертим твердим сиром і залийте збитими з молоком яйцями, додайте помідори, болгарський перець і часник. Доведіть до готовності під кришкою.
Порада від Інфомартора: подавайте зі сметаною!
Для соусу:
Відваріть 3-4 сорти риби протягом 40 хвилин. Бульйон процідіть. Додайтенабряклий желатин та приправи для риби. Залийте в тарілках бульйоном рибу, декоруйте часточками лимона та грейпфрута, а також гілочками кропу. Помістіть у холодильник для застигання.
Порада від Інфомартора: подавайте з соусом по-баварськи. Соус готується з білого хрону, сметани, лимонного соку, сухого білого вина та кропу. Також до нього можна додати терте яблуко.