Загадкова грудка, яку заведено класти у великодній кошик

Сирна грудка не вимагає багато вишуканих продуктів - це проста, та від того не менш смачна й святкова страва

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак, паска, Великдень
Таку страву дуже просто зробити вдома - на власній кухні!

Великдень наближається! Тож приготуємо ще одну класну страву, яку ви зможете покласти до Великодньої корзинки і посвятити у церкві разом із крашанками та пасочками! Рецепт сирної грудки сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарна порада.

Сирна грудка, запечена в духовці

Вам знадобиться:

  • Яйця - 10 штук.
  • Сіль - дрібка.
  • Молоко - 1 л.
  • Сметана - 2 столові ложки.
  • Вершкове масло - 50 г.
  • Спеції (паприка, кріп) - за бажанням.
рецепт 1
Ви можете приготувати грудку двома способами!

Як готувати:

Яйця збийте з сіллю, додайте спеції. Молоко трішки нагрійте. Влийте яєчну масу в молоко, додайте сметану та масло.

Варіть на малому вогні, постійно помішуючи, до утворення грудочок. Відкиньте масу на марлю в друшляку. Дайте стекти. Далі помістіть під прес чи підвісьте на ніч - буде класична грудка.

Порада від Інформатора: дайте стекти 30–60 хв і запікайте в духовці або на аерогрилі - буде неймовірно смачна запечена грудка!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube