Сирна грудка не вимагає багато вишуканих продуктів - це проста, та від того не менш смачна й святкова страва
Великдень наближається! Тож приготуємо ще одну класну страву, яку ви зможете покласти до Великодньої корзинки і посвятити у церкві разом із крашанками та пасочками! Рецепт сирної грудки сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарна порада.
Яйця збийте з сіллю, додайте спеції. Молоко трішки нагрійте. Влийте яєчну масу в молоко, додайте сметану та масло.
Варіть на малому вогні, постійно помішуючи, до утворення грудочок. Відкиньте масу на марлю в друшляку. Дайте стекти. Далі помістіть під прес чи підвісьте на ніч - буде класична грудка.
Порада від Інформатора: дайте стекти 30–60 хв і запікайте в духовці або на аерогрилі - буде неймовірно смачна запечена грудка!