Дизель Шоу попалося на гарячому через коміка Євгена Гашенка: є чим поживитися

М'ясо з картоплею у горщиках під сирною скоринкою – справжня смакота

Рецепт
Універсальна страва, яка підійде як для сімейної вечері, так і не свята.

Український актор та телеведучий Євген Гашенко 30 вересня відзначає 44-й день народження. Він дуже талановитий та харизматичний і будь-яку життєву ситуацію намагається сприймати позитивно. Відомий Євген став завдяки таким проєктам як "Дізель шоу" та сітком "На трьох". Поза сценою та виступами він надихається кулінарією. І навіть відкрив власний ресторан азійської кухні.

Попри такий вибір для бізнесу, вдома Євген полюбляє українську кухню і часто готує різні національні страви. Серед улюблених горщики з м'ясом та картоплею. За словами актора, вони в нього виходять дуже апетитними та поживними. Сирна скоринка надає страві неймовірного аромату і смаку. Приготування нескладне, тож давайте спробуємо українську страву від відомого комедійного актора.

М'ясо в горщиках від Євгена Гашенка

Страва виходить ароматна та поживна
Страва виходить ароматна та поживна.

Вам знадобиться:

  • картопля – 300 г
  • м'ясо (свинина, телятина, курка) – 400 г
  • бекон – 200 г
  • вино біле або червоне – 100 г
  • твердий сир – 100 г
  • свіжа зелень
  • сіль та перець

Як готувати:

Обчистіть та помийте картоплю, наріжте крупними кубиками. М'ясо також наріжте на кубики. Бекон обсмажте у сковороді до готовності. Візьміть глиняні горщечки та складіть в них шарами м'ясо, картоплю і бекон. Налийте трохи води та пару ложок вина. Посоліть та поперчіть за смаком, поставте у попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Тушіть 1,5 години.

Щоб горщики не перегрілись та не тріснули, краще поставте їх у деко та налийте в нього трохи води. Як встановлений час мине, відкрийте кришечки горщечків та покладіть зверху натертий сир. Запікайте ще 10-15 хвилин. Дістаньте з духовки та посипте зеленню. Смачного!

Поради від Інформатора: щоб збагатити страву смаками і ароматами додайте цибулю та моркву. Також відмінно поєднуються з картоплею та м'ясом гриби та кабачок. Вони зроблять страву соковитішою й додають аромату. Не будуть зайвими лавровий лист, духмяний перець.

Читайте нас у Facebook

Image
Оперативні новини: Україна, світ, війна. Підпишись 👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити