"Ізраїль та Іран так давно воюють, що вже не знають, що, [хай йому грець], вони роблять", - сказав Трамп.
Я хочу, щоб цей трек став тим, що люди кидатимуть одне одному зі словами: «Коханий/кохана, дивись, це про нас». Бо він про те, як ми любимо навіть через відстань, через труднощі. Хочу, щоб ця пісня стала першим танцем на весіллях, нагадуючи, що ні війна, ні час, ні будь-які перешкоди не здатні зупинити справжнє кохання.
Як приготувати та вживати цю страву без шкоди для травлення: прості поради
Ну який літній сезон без поїздок на дачу, вилазок до води та шашлику? Вірно – ніякий. А отже треба запасатись не тільки наметами, похідним посудом та маринованим м’ясом з соусами, а й знаннями про те, як шашлик правильно готувати. Адже далеко не в кожній компанії є шеф-кухар, здатний робити це не тільки смачно, а й з мінімальною шкодою для здоров’я.
Переїдання та жирна їжа – кошмар з відкладеним ефектом для всіх любителів смажених на вогні сосисок, окісту чи свинячої вирізки. Ферменти для травлення не завжди доступні, та й загалом покладатись виключно на них – справа не надто раціональна.
Доцільніше заздалегідь спланувати приготування м’ясних страв на відкритому повітрі так, щоб не доводилось заглядати в аптечку. Інформатор.UA зібрав для вас кілька корисних і простих порад.
Відзначимо, що гірчиця відноситься до найбільш відновлювальних прянощів. Вона чудово сприяє травленню, допомагає засвоювати жирну їжу, дуже швидко переробляється і далі в кишечнику остаточно перетравлюється. У літніх людей гірчиця, стимулюючи травлення, суттєво покращує обмін речовин і оздоровлює.
Перше, що має значення та свідчить про свіжість, — це запах, він має бути приємним. Друге — колір. Занадто темний колір свідчить, що тварина була надто стара й м’ясо буде тверде. Третє, на що фахівці радять звернути увагу — щільність м’яса. Вдягніть одноразові рукавиці та доторкніться до м’яса. У свіжого м’яса ямка швидко вирівнюється. Чим довше лежало м’ясо, тим гірше і повільніше вирівнюється ямка.
Також тут рекомендується звернути увагу і на жир. Він має бути білим, нелипким і без слизу. І четверте — найкраще для шашлику підходить саме охолоджене витримане м’ясо. Парне свіже м’ясо з ринку стане жорстким під час готування шашлику, а розморожене — буде трохи поступатися за смаком та текстурою. Відрізняється розморожене м’ясо від охолодженого тим, що при натисканні на нього виділяється багато червоного соку, а шматок має більш пухкий вигляд.
Раніше Інформатор розповідав, які ціни в українських супермаркетах на м'ясо до шашлику.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.