Десерт на сніданок: сандей-баноффі

Смачний і прохолодний сніданок для теплої і сонячної пори року

Десерт на сніданок: сандей-баноффі
Банани, вершки, морозиво і мигдаль

Ранок зі смачного десерту. У сандей-баноффі входить всього 5 інгредієнтів, а час приготування скорочено до мінімуму. Це відмінний варіант сніданку не тільки для дорослих, але і для дітей. Вчені підтвердили, що морозиво підвищує активність мозку. За результатами досліджень, регулярне вживання цього десерту запобігає розвитку депресії, тривоги, захищає від негативного впливу стресу. Готується сніданок  швидко і просто! А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою Інформатор приготував корисну пораду.

Десерт на сніданок


Вам знадобиться:

  • 4 банани;
  • 200 мл жирних вершків (30-33%);
  • 200 мл вареного згущеного молока;
  • 400 г пломбіру;
  • мигдаль.


Як готувати

Розрізати банани на кружечки. Підсмажити їх на сухій сковороді до появи легкої коричневої скоринки (2-3 хвилини). Остудити. Збити блендером вершки до стійких, щільних піків. Змішати зі згущеним молоком. Викласти банани й морозиво в піалу, прикрасити мусом зі згущеного молока і вершків. Зверху покришити мигдаль і відразу подавати на стіл. За бажанням додати збиті вершки.

Порада від Інформатора: для збивання підходять тільки вершки жирністю 30% -33%. Якщо ви візьмете вершки з меншою жирністю, то збити їх до потрібної консистенції ви не зможете, вони так і залишаться рідкими.

Раніше Інформатор писав: 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube