У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Рецепт крем-брюле
Крем-брюле – це заварний крем із жовтків з цукром та ваніллю. Французький десерт вважають примхливим, адже досягти ідеальної цукрової скоринки, яка в цьому десерті найважливіший фінальний штрих – дуже важко. У крем-брюле можна додавати молоко, ром, лаванду, шматочки шоколаду, мелену корицю, зерна ванілі і навіть лікер.
Інформатор підготував простий рецепт для приготування цього десерту в домашніх умовах.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: підігріти вершки, але не доводити до кипіння. Окремо змішати жовтки, цукор та ванільний цукор – збити до побіління консистенції.
Додати гарячі вершки тонким струмком і швидко перемішати. Розлити по формах (бажано взяти маленькі), а їх викласти в деко з водою (налити до половини форм).
Випікати при 150 градусах 30 хвилин. Верх має загуснути, а середина - залишитися рідкою. Дати охолонути при кімнатній температурі і відправити в холодильник на 2 години або на ніч.
Посипати зверху коричневим (звичайним) цукром, а пальником зробити скоринку. Зверху можна прикрасити улюбленими ягодами.⠀
Нагадаємо, ми писали, як вибрати філе риби для запікання.
Також Інформатор писав, як приготувати лаваш вдома: прості рецепти.
Крім того, як приготувати гарячий шоколад вдома: 5 рецептів на будь-який смак.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі «Інформатор Live». Підписатися на канал у Viber можна тут.