Цю страву не варять одразу в одній каструлі
8 травня народилася українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик. У неї є авторський рецепт супу - з макаронами, м'ясом і яйцем - та бульйоном окремо. Мама трьох дітей та майстер спорту України з художньої гімнастики, Ребрик готує смачну та поживну, і водночас корисну для здоров'я першу страву.
Тож, рецепт такого супу сподобається всім українцям, які прагнуть бути в гарній формі. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Почистіть моркву почистить, помийте та відваріть цілком до м’якості. Яйця зваріть круто. Помийте, стряхніть та обсушіть зелень. Краще візьміть мікс з укропу та петрушки, дрібно поріжте.
Тепер треба відварити бульйон. Нічого нового в технології варки бульйону немає. Головне саме в цьому рецепті те, що м’ясо треба взяти пісне та варити його до повної готовності й дуже на повільному вогні. Тобто вогонь треба збавити одразу, як воно закипить. Сіль додайте за власним смаком.
Як тільки м’ясо буде готове, витягніть його з бульйону, дайте охолонути, а тоді вже поріжте на дрібні шматочки. Якщо бульйон вийшов не дуже прозорим, спробуйте додати в нього збиті курячі білки. Доведіть все до кипіння, дайте охолонути та процідить.
Тепер можна зібрати страву кожному в тарілку: покладіть локшину, порізану кубиками моркву, додайте розрізане навпіл яйце, залийте бульйоном, посипте зеленню. Смачного!
Порада від Інформатора: для досягнення прозорості кожен з інгредієнтів відваріть окремо. Локшину треба брати тонку з твердих сортів пшениці, знов таки, щоб не розварилася. Далі відваріть її так, як сказано в інструкції на упаковці.