Бульйон окремо: Лілія Ребрик готує суп з яйцем по-особливому

Цю страву не варять одразу в одній каструлі

Суп, їжа, рецепт, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак, Лілія Ребрик
Ця страва подивна і легка водночас, нею ви зможете нагодувати як дорослих родичів, так і дітей!

8 травня народилася українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик. У неї є авторський рецепт супу - з макаронами, м'ясом і яйцем - та бульйоном окремо. Мама трьох дітей та майстер спорту України з художньої гімнастики, Ребрик готує смачну та поживну, і водночас корисну для здоров'я першу страву.

Тож, рецепт такого супу сподобається всім українцям, які прагнуть бути в гарній формі. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Бульйон окремо: Лілія Ребрик готуємо суп з яйцем по-особливому 1
Лілія готує для своєї родини - чоловіка та трьох донечок - Діани, Поліни і Аделіни!

Суп з яйцем від Лілії Ребрик 

Вам знадобиться:

  • Дрібна локшина - 100 г.
  • М’ясо пісне - 200 г.
  • Морква - 1 штука.
  • Яйце - 1 штука.
  • Зелень - пучок.
  • Бульйон - 0,5 л.
Бульйон окремо: Лілія Ребрик готуємо суп з яйцем по-особливому 2
Такий поживний і водночас легкий супчик сподобається всій родині!

Як готувати: 

Почистіть моркву почистить, помийте та відваріть цілком до м’якості. Яйця зваріть круто. Помийте, стряхніть та обсушіть зелень. Краще візьміть мікс з укропу та петрушки, дрібно поріжте.

Тепер треба відварити бульйон. Нічого нового в технології варки бульйону немає. Головне саме в цьому рецепті те, що м’ясо треба взяти пісне та варити його до повної готовності й дуже на повільному вогні. Тобто вогонь треба збавити одразу, як воно закипить. Сіль додайте за власним смаком.

Як тільки м’ясо буде готове, витягніть його з бульйону, дайте охолонути, а тоді вже поріжте на дрібні шматочки. Якщо бульйон вийшов не дуже прозорим, спробуйте додати в нього збиті курячі білки. Доведіть все до кипіння, дайте охолонути та процідить.

Тепер можна зібрати страву кожному в тарілку: покладіть локшину, порізану кубиками моркву, додайте розрізане навпіл яйце, залийте бульйоном, посипте зеленню. Смачного!

Порада від Інформатора: для досягнення прозорості кожен з інгредієнтів відваріть окремо. Локшину треба брати тонку з твердих сортів пшениці, знов таки, щоб не розварилася. Далі відваріть її так, як сказано в інструкції на упаковці.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube